TerugLargeSeventh son of a seventh son
-20%
Seventh son of a seventh son - Iron Maiden CD

Seventh son of a seventh son Iron MaidenCD

3 Recensies
Iron Maiden
€ 9,99

€ 7,99 Je bespaart 20% / € 2,00

Verwacht binnen 1 week.
We versturen het artikel zodra het beschikbaar is

Artikelinformatie

CategorieCD's
ThemaBands
GenreHeavy Metal
EditieEnhanced
GeluidsdragerCD
VerpakkingJewelcase
Verkrijgbaar sinds 10.09.1998
Artikelnummer256078

Wat muziek betreft, "Seventh Son Of A Seventh Son" is uiteindelijk één van de meest complexe, intelligente en diverse albums van Iron Maiden en werd in het begin zowel geliefd als gehaat. Het experimentele proces dat begon met "Somewhere In Time", waarvoor bovenal synthesizers werden gebruikt, werd doorgezet met "Seventh Son Of A Seventh Son". Een akoestische solo zoals die aan het eind van "The Prophecy" bestond nog niet in die vorm. De complexe teksten en structuur richtte zich steeds meer op compositieteams: waar het schrijven van de nummers voorheen met name werd gedaan door songwriter Steve Harris, waren Bruce Dickinson en Adrian Smith er nu meer dan ooit bij betrokken. Dave Murray deed ook mee met het schrijven van een nummer.
"Seventh Son Of A Seventh Son" valt duidelijk op tussen de voorgaande albums van Iron Maiden. Tevergeefs kun je zoeken naar snelle nummers zoals "The Trooper" of "Two Minutes To Midnight", maar het album bevat in plaats daarvan langere, meer diverse stukken.

Klantbeoordeling van "Seventh son of a seventh son"

Ø 3,3 sterren 3 reviews
10%

Geef je mening over "Seventh son of a seventh son" en ontvang binnen 24 uur een kortingscode van 10%.
Schrijf een recensie

recensie1 tot 3 van 3 Sorteren op: Datum | Nuttig

Geschreven op:

30 reviews

redelijk

iron maiden speelt geen slechte muziek maar ik hou toch meer van de vorige ook nog voor bruce er was want mijn eerste kennis met de groep was een bootleg een minnie plaat. gewoon zo gekocht zonder iets toen ik hem afspeelde vond ik de zang gewoon heel goed. die ja sorry voor de fans maar toch zijn er vele nummers op die cd dat ik niet zo goed vind geef mij maar power slave. en natuurlijk de vorige

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

Geschreven op:

6 reviews

Hier is het Fout Gegaan

De eerste twee albums waren voor mij de beste van Iron Maiden. Daarna Waren ze ook wel goed maar bij dit Album zijn de nummers langdradig. Ik ben dan ook meer Fan van Darkthrones new wave of Black heavy metal. Ik dacht ik ga Iron Maiden eens luisteren. Maar vanaf dit album houdt het voor mij op.

1 van de 1 mensen vonden deze recensie nuttig.

Plaats hieronder je reactie:

Geschreven op:

21 reviews

weergaloos

voor mij het beste maiden album uit hun carriere. geen enkel slecht nummer en vele nummers passeren nu nog altijd de revue op een live optreden. wereldklasse.

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

recensie1 tot 3 van 3