-46%
Wovenwar - Wovenwar CD
€ 12,99

€ 6,99 Je bespaart 46% / € 6,00

Verwacht binnen 2 weken.
We versturen het artikel zodra het beschikbaar is

Artikelinformatie

CategorieCD's
ThemaBands
GenreMetalcore
GeluidsdragerCD
VerpakkingJewelcase
Verkrijgbaar sinds 01.08.2014
Artikelnummer286705

Met het heavy metal-album "Wovenwar" presenteren de voormalige leden van As I Lay Dying uit San Diego - California (VS) via het label Metal Blade een absoluut mega-debuut!

Nieuwkomers voor jou

Klantbeoordeling van "Wovenwar"

  • 3
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 sterren 3 reviews
10%

Geef je mening over "Wovenwar" en ontvang binnen 24 uur een kortingscode van 10%.
Schrijf een recensie

recensie1 tot 3 van 3 Sorteren op: Datum | Nuttig

Geschreven op:

11 reviews

Nog beter dan voorgaande bands

Ik heb jaren geleden vrij veel As I lay dying geluisterd totdat ik het helaas te eentonig vond worden en ik geen passie meer terughoorde in de nummers. Oh, Sleeper heb ik ook een aantal albums van en daarbij vond ik vooral het album son of the morning erg gaaf! Maar op een gegeven moment gaat het vele geschreeuw toch wel tegenstaan. En dat terwijl de zanger juist zulke mooie clean vocals heeft!

Nou, mijn hoop op meer clean vocals van Shane Blay werd verwoord in Wovenwar! Wat een fantastische combinatie tussen de muzikanten van As I lay dying en de frontman van Oh, Sleeper! Harde, beukende riffs en mooie harmonische riffs die elkaar goed afwisselen/aanvullen. En de zang die het geheel samen doet smelten tot een supergroep die absoluut in mijn top 10 terecht is gekomen!

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

Geschreven op:

2 reviews

Wovenwar, oor-gasme

Voor mij was dit een nieuwe band die ik hoorde. Nog niet goed wetend wat voor koop ik had gedaan, zette ik de cd aan. En Wauw, beste beslissing ooit zogezegd.

Het debuutalbum van deze gasten moet je zeker in huis halen. De muzikanten achter dit geweldige stuk zijn ex-band leden van As I lay Dying en Oh, sleeper. Een goede metal samenstelling dus.

Na heel het album geluisterd te hebben was ik weer vol energie en kon ik er weer tegenaan voor heel de dag.

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

Geschreven op:

2 reviews

Een Big Bang!

Wat krijg je als je de muzikanten van As I Lay Dying combineert met de zanger van Oh, Sleeper? Juist ja, een stevig metal album met veel muzikale hoogte puntjes en een prachtige dragende stem. Samengevat Wovenwar.

Na strubbelingen bij As I Lay Dying, de zanger zit ondertussen in de gevangenis voor murder-for-hire en de band is in een pauze voor die tijd. Waren de bandleden opzoek naar een nieuw project, zij hebben de handen in een geslagen met Shane Blay (Oh, SLeeper). En na lange tijd van schrijven is afgelopen zomer Wovenwar uitgekomen bij Metal Blade Records. Voor mensen die een As I Lay Dying album verwachten kom je bedrogen uit. Shane heeft een prachtige clean vocals die hij volledig uitput in dit album. De muziek van As I Lay Dying blijft wel aanwezig, zware drums, zingende gitaren en stampende bassrifs.

Waar het begin met ?Forward? melancholisch opent, knalt daarna alles al snel los. ?All Rise? de single van het album, met een titel die erg verwijst naar een rechtszaak, is gelijk het eerste nummer van het album en laat goed horen wat de mannen van plan zijn. Pas bij ?The Mason? horen we wat screams van Johs Gilbers, de bassist. ?Father/Son? is een prachtig nummer wat mij doet denken aan songs van In Flames. Daarnaast is ?Matter of Time? een van de hardste nummers op het album, wat dan wel erg doet denken aan het oude As I Lay Dying, screamzang is terug en de gitaren lijken niet te stoppen. Het opvallende op deze plaat is de heerlijke combinatie tussen rustige stukken met veel aandacht op melodie en de harde metal stukken waar de vaart er hoog in zit.

Wovenwar is een prachtige debut plaat waar je de ervaring van de mannen vanaf hoort spatten. Als de Big Bang bestond uit deeltjes van As I Lay Dying en Oh, Sleeper en die met de zelfde vaart tegen elkaar aan vlogen als dit album dan is dit het resultaat.

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

recensie1 tot 3 van 3