-15%
Desideratum - Anaal Nathrakh LP
€ 19,99

€ 16,99 Je bespaart 15% / € 3,00

Verwacht binnen 1 week.
We versturen het artikel zodra het beschikbaar is

Artikelinformatie

CategorieVinyl
ThemaBands
GenreBlack Metal
EditieLimited Edition
GeluidsdragerLP
VerpakkingStandaard
Verkrijgbaar sinds 24.10.2014
Artikelnummer289515

Anaal Nathrakh is een Britse extreme metalband die in 1999 werd opgericht en onder contract staat bij Candlelight Records. Het unieke geluid van Anaal Nathrakh onderscheidt zich door muzikale onverzettelijkheid, innovativiteit en reikwijdte, gecombineerd met ongelooflijke, duidelijke misantropische, hoge intelligentie. De band mengt black metal met grindcore, death metal en industrial music, wat duidelijk te horen is op het album "Desideratum".

Anaal Nathrakh wordt door de kenners gezien als een blackmetal- of post-blackmetalband. Dat laatste heeft te maken met hun esthetiek - de leden prefereren normale, dagelijkse kleding in plaats van de vaker voorkomende theatrale corpsepaint en lederen kleding met spikes die vaak gezien wordt bij vergelijkbare bands.

Anaal Nathrakh publiceert de teksten van de muziek niet, maar meerdere nummers zijn gebaseerd op het werk van Friedrich Nietzsche, wat is af te leiden uit titels als 'Human', 'All Too Fucking Human' en 'Revaluation of All Values'.

De band werkte eerder samen met artiesten zoals Attila Csihar (Mayhem), Shane Embury en Danny Herrera (Napalm Death), Nick Barker (Testament, Dimmu Borgir), Joe Horvath (Circle of Dead Children) en Sethlans Teitan (Watain).

Anaal Nathrakh treedt zelden op, maar deed dat wel op 8 april 2007 tijdens het 'No Mercy' festival in Antwerpen. Op woensdag 16 september 2009 gaf Anaal Nathrakh een exclusieve show tijdens het Incubate festival in Tilburg en in 2012 heeft Anaal Nathrakh als laatst opgetreden op Summer Breeze.

"Desideratum" is de opvolger van "Vanitas", dat in 2012 werd uitgegeven. Het album werd wederom geproduceerd door gitarist / bassist en programmeur Mick Kenney.

De LP van "Desideratum" door Anaal Nathrakh staat op zwart, 180 g vinyl en heeft een beperkte oplage van 300 stuks.

Klantbeoordeling van "Desideratum"

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 sterren 1 review
10%

Geef je mening over "Desideratum" en ontvang binnen 24 uur een kortingscode van 10%.
Schrijf een recensie

recensie1 tot 1 van 1 Sorteren op: Datum | Nuttig

Geschreven op:

25 reviews

geweldig

Wel, de muziek is geweldig ... overrompelend.
Wat ik eigenlijk bedoel is de prijs ... Voor dit geld moet je eigenlijk de lp kopen en de cd vergeten.

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

recensie1 tot 1 van 1