TerugLargeLet us burn (Elements & Hydra live in co...

Let us burn (Elements & Hydra live in concert) Within TemptationCD

0 reviews

Schrijf de eerste recensie!

Within Temptation
Binnen 3-5 werkdagen leverbaar.
We versturen het artikel zodra het beschikbaar is

Artikelinformatie

CategorieCD's
ThemaBands
GenreSymphonic Metal
Geluidsdrager2-CD
VerpakkingJewelcase
Verkrijgbaar sinds 14.11.2014
Artikelnummer292061

De symfonische rockers van Within Temptation presenteerden op 14 november met trots nog een meesterwerk aan de liefhebbers wereldwijd. De spectaculaire live-DVD/Blu-ray/CD "Let Us Burn (Elements & Hydra Live in Concert)" bevat twee van de beste en meest veelbesproken concerten van Within Temptation: de symfonische show "Elements" van 2012, ter viering van de 15e bandverjaardag in het Sportpaleis in Antwerpen, en de grote finale van de Europese "Hydra" arena tour in de Heineken Music Hall in Amsterdam van 2014. De live-opnames maken opnieuw duidelijk dat Within Temptation alleen de allerbeste muziek serveert. De twee indrukwekkende concertdocumentaires laten, naast natuurlijk de geweldige band zelf, een fantastisch dekoor zien met fraaie speciale effecten zoals vuurspuwende draken.

In november 2012 realiseerde Within Temptation het ambitieuze doel om een bombastische show te geven ter viering van haar 15e bandverjaardag. Het resultaat was de unieke symfonische rockshow "Elements" in het Sportpaleis in Antwerpen. De bandverjaardag werd gevierd samen met 15.000 enthousiaste fans en de band besloot daarna direct door te werken aan het zesde studioalbum "Hydra", dat positief werd ontvangen door de critici.

"Let Us Burn (Elements & Hydra Live in Concert)" is ongetwijfeld het muzikale hoogtepunt van de herfst voor rockliefhebbers over de hele wereld.

10%

Geef je mening over "Let us burn (Elements & Hydra live in concert)" en ontvang binnen 24 uur een kortingscode van 10%.
Schrijf de eerste recensie!