-31%
The Who Hits 50 - Who, The CD
€ 18,99

€ 12,99 Je bespaart 31% / € 6,00

Binnen 3-5 werkdagen leverbaar.
We versturen het artikel zodra het beschikbaar is

Artikelinformatie

CategorieCD's
ThemaBands
GenreHard Rock
Geluidsdrager2-CD
VerpakkingJewelcase
Verkrijgbaar sinds 31.10.2014
Artikelnummer292415

De ultieme hitcollectie ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van The Who met het gloednieuwe nummer "Be Lucky". "The Who Hits 50" verschijnt als dubbel-CD (42 tracks inclusief Be Lucky).

De meest belangrijke mijlpaal in het universum der rock is zonder twijfel het 50-jarig jubileum. Na de Beatles en de Rolling Stones, maakt The Who de heilige drie-eenheid der Britse rockbands die deze verjaardag hebben gevierd compleet. Tijdens de laatste decennia heeft de band de rockmuziek iedere keer opnieuw gedefinieerd. De invloeden van de band kunnen zelfs vandaag de dag nog steeds worden teruggehoord in alle genres van de popmuziek.

"The Who Hits 50" is een ultieme collectie aan de grootste hits van de band en bevat nummers uit de vroege tijden van de band, toen nog onder de voormalige naam The High Numbers, tot actuele nummers, waaronder het gloednieuwe nummer "Be Lucky". "Be Lucky" is een echte The Who-klassieker en werd geproduceerd door Dave Eringa, die bekend is om zijn werk met de Manic Street Preachers en met Wilko Johnson + Roger Daltry. Het is de eerste release van de band sinds acht jaar!

De anniversary tour begint op 26 november in Dublin en eindigt op 18 december in de O2 Arena in London. Tourdata voor Duitsland volgt in 2015.

10%

Geef je mening over "The Who Hits 50" en ontvang binnen 24 uur een kortingscode van 10%.
Schrijf de eerste recensie!