Binnen 3-5 werkdagen leverbaar.
We versturen het artikel zodra het beschikbaar is

Artikelinformatie

CategorieCD's
ThemaBands
GenreSymphonic Metal
EditieLimited Edition
Geluidsdrager2-CD
VerpakkingDigibook
Verkrijgbaar sinds 11.09.2015
Artikelnummer316621

Gelimiteerde digibook met de bonus tracks "Spellbound" en "Trail of blood" en een bonus-CD met instrumentale versies van het hele album.

Leaves' Eyes neemt je mee op een interessant avontuur door de Scandinavische geschiedenis met het nieuwe album "King Of Kings". Het album werd geproduceerd door Alex Krull en opgenomen in Duitsland, Noorwegen, Engeland, Nederland, Belarus en Zwitserland. Het London Voices Choir Ensemble had ook een inbreng en Stefan Heilemann was verantwoordelijk voor de cover-art.

Klantbeoordeling van "King of kings"

  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 sterren 2 reviews
10%

Geef je mening over "King of kings" en ontvang binnen 24 uur een kortingscode van 10%.
Schrijf een recensie

recensie1 tot 2 van 2 Sorteren op: Datum | Nuttig

Geschreven op:

5 reviews

Geweldige vikingmetal

Wow! Dit is by far de beste cd die Leaves' Eyes heeft gemaakt. Dit epos over de geschiedenis van Noorwegen is bombastischer, steviger en veel afwisselender dan zijn (ook zeker prima) voorgangers. Liv durft eindelijk wat meer te variëren met haar stem en waar ze echt hulp nodig heeft voor een stevig, diep geluid (The Edge of Steel) heeft ze hulp ingeroepen van Epica-zangeres Simone Simons. Heel moedig en geweldig gevonden. De cd heeft hierdoor een veel krachtiger, metal-achtige sound dan voorheen en de geweldige bombastische zangkoren (en natuurlijk de historische songteksten en Vikingaankleding) doen af en toe denken aan Manowar in hun hoogtijdagen. De folk-invloeden ontbreken ook op deze cd niet en samen met de grunts van Alexander Krul makenhet geheel tot een afwisselende, maar toch goed in het gehoor liggende uitstekende cd. Had wat mij betreft veel langer moge duren dan die 53 minuten :-).

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

Geschreven op:

18 reviews

Leaves eyes king of Kings

Leaves eyes heeft met hen nieuwste weer eens henzelf overtroffen, telkens je denk dat het niet beter kan, doen ze het toch maar weer! De balans tussen het symphonische, bombastische en de metal elementen zijn nog nooit zo goed tot hen recht gekomen als op deze! Liv kristine haar zang is en blijft een waar luistergenot! Een album die iedere Leaves eyes fan maar ook iedere symphonic metal fan zeker en vast zonder twijfelen moet aanschaffen!

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

recensie1 tot 2 van 2