Binnen 3-5 werkdagen leverbaar.
We versturen het artikel zodra het beschikbaar is

Artikelinformatie

CategorieCD's
ThemaBands
GenreThrash Metal
GeluidsdragerCD & DVD
VerpakkingDigipak
Verkrijgbaar sinds 11.09.2015
Artikelnummer316934

Naast het waanzinnige nieuwe album van Slayer bevat deze versie ook de "Slayer Live at Wacken 2014" live show en de "Making of Repentless" documentaire op DVD plus een 16-pagina's tellende booklet (St. Peters kruis digipak in schuifhoes).

"Repentless" is het elfde studio-album van thrash-gigant Slayer. "Repentless" is ook het eerste studio-album van Slayer sinds het uiterst succesvolle "World Painted Blood" (2009), welke werd genomineerd voor een Grammy. De twaalf nummers werden geproduceerd door Terry Date en opgenomen tussen augustus 2014 en januari 2015, in de Henson Studios in Los Angeles, en de muzikanten waren in topconditie. De cult cover werd ontworpen door Braziliaans artiest Marcelo Vasco, samen met bandleden Tom Araya en Kerry King.

Klantbeoordeling van "Repentless"

Ø 4,4 sterren 5 reviews
10%

Geef je mening over "Repentless" en ontvang binnen 24 uur een kortingscode van 10%.
Schrijf een recensie

recensie1 tot 5 van 5 Sorteren op: Datum | Nuttig

Geschreven op:

2 reviews

Wederom een bangelijke CD & DVD

Mooi pakketje, een zeer goed album en de DVD is mooi meegenomen voor dit geld. Perfect.

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

Geschreven op:

4 reviews

Als vanouds

Hele goeie cd en dvd. Niets op aan te merken.
Ben er zeker van dat velen met ogen dicht verschil niet eens horen tussen Hanneman en Holt.

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

Geschreven op:

7 reviews

Repentless - Slayer/ CD

.Het eerste album zonder de overleden Jeff Hanneman...hoe zou dit worden ...Het voorsmaakje dat we kregen van Repentless,was zeker veel belovend .Een mix van harde en minder harde nummers wa het einresultaat.Garry Holt, levert goed gitaargeweld maar de invloeden Jeff blijven een groot gemis.

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

Geschreven op:

2 reviews

repentless

niet slecht wel jammer helft van de nummers kun je zeggen dat is slayer en de andere helft niet

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

Geschreven op:

4 reviews

Een sterke thrashmetal album, ondanks het gemis van Jeff Hanneman.

Nee, dit is geen evenaring van de tijdloze klassieker 'Reign In Blood'. Gelukkig niet, want Slayer laat nog altijd horen dat ze een pot venijnige thrashmetal kunnen maken. Na de roerige tijd van het overlijden van Jeff Hanneman (gitarist en mede-oprichter) komen de mannen kei hard terug met 'Repentless'! Na verschillende luisterbeurten komt uiteraard het gemis van Jeff Hanneman. Omdat één van de kenmerken van Slayer ontbreekt. Namelijk de virtuoze gitaarbattles tussen Hanneman en andere gitarist Kerry King. De plek van de overleden gitarist word overgenomen door Garry Holt, die voornamelijk bekendheid heeft bij thrashmetalband Exodus. Zijn gitaarspel is ontzettend goed alleen droger dan die van Hanneman. Achter de drumkit missen we ook een oudgediende namelijk Dave Lombardo. Door een vreemde contractbreuk, is deze drummer niet aanwezig op dit album. Zijn plaats is over genomen door Paul Bostaph, die al eerder plaats nam achter de drumkit bij Slayer. Persoonlijk hoor ik liever Lombardo drummen, maar dat zal een kwestie van smaak zijn. Goed, over op het album zelf. Over het geheel vind ik dit een ontzettend sterk album! Het is geen klassieker, maar behoort voor mij wel bij de favorieten. De strot van Tom Araya is een genot om naar te luisteren. Zodra hij die open trekt, weet je gewoon dat je met Slayer te maken hebt. Instrumentaal is het het allemaal dik in orde, het gene wat ik zelf mis, heb ik al eerder omschreven. Sterke nummers zijn titelsong 'Repentless' een heerlijk vette degelijke song die het live goed gaat doen. 'Chasing Death' is een verdomd goede thrashmetal nummer, die het live ook zeker goed gaat doen. En dat zelfde is ook voor 'Implode' en 'Atrocity Vendor'. Vreemde eend in de bijt is het nummer 'When The Stillness Comes' wat wel een heel rustig nummer op het album is. Maar door de positionering op het album, vind ik het niet misstaan. Dit staat namelijk in het midden. Had dit nummer als laatste nummer op het album gestaan zou ik een stuk negatiever zijn. Nu is het even gas terug, om daarna snel weer het gaspedaal in te drukken. Het artwork van dit album is perfect. En de dvd of blu-ray is een fantastische toevoeging, als je de limited edition hebt.

1 van de 1 mensen vonden deze recensie nuttig.

Plaats hieronder je reactie:

recensie1 tot 5 van 5