Binnen 3-5 werkdagen leverbaar.
We versturen het artikel zodra het beschikbaar is

Artikelinformatie

CategorieCD's
ThemaBands
GenreAlternative/Indie
EditieDeluxe Edition
Geluidsdrager2-CD
VerpakkingDigipak
Verkrijgbaar sinds 02.10.2015
Artikelnummer319437

"In Dream" van de Editors is uitgebracht als 2-CD en bevat, naast het gewone studioalbum, zes nummers, waaronder twee onuitgebrachte tracks ("Oh My World" en "Harm") en alternatieve versies van de nummers "Forgiveness", "No Harm", "Our Love", en "Live Is Fear"!

De Editors hebben hun geluid weer aangevuld door zich na de dynamische rock van "The Weight Of Your Love" weer te richten op het creatieve proces dat zich laat beïnvloeden door elektronische muziek. Daarmee spant de band een boog tussen haar debuutalbum en haar derde album "This Light And On This Evening". "In Dream" is een album geworden dat ruimte overlaat voor artistieke interpretaties die buiten de structuur van de band liggen.

Klantbeoordeling van "In dream"

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
Ø 3 sterren 1 review
10%

Geef je mening over "In dream" en ontvang binnen 24 uur een kortingscode van 10%.
Schrijf een recensie

recensie1 tot 1 van 1 Sorteren op: Datum | Nuttig

Geschreven op:

6 reviews

Degelijk en elegant, maar minder pakkend dan de eerdere albums

Ik heb dit album nu een paar luisterbeurten gegeven. Wat mij opvalt is dat het gebruik van electronica weer terug is, maar op een wat andere manier in de nummers verwerkt is dan op 'In This Light...' De songs zijn wat minder in-your-face dan op de eerste drie albums en hebben een wat subtieler karakter. Het is als het ware een mix tussen het derde en het voorgaande album. Op zich een degelijke, elegante plaat, maar niet heel erg catchy. De songs blijven bij mij niet echt hangen, maar misschien moet ik het album nog een paar extra luisterbeurten geven. Als ik het album een score moet geven dan geef ik hem een 7/10.

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

recensie1 tot 1 van 1