-21%
Tokyo tapes - Scorpions CD
€ 18,99

€ 14,99 Je bespaart 21% / € 4,00

Verwacht binnen 1 week.
We versturen het artikel zodra het beschikbaar is

Artikelinformatie

CategorieCD's
ThemaBands
GenreHard Rock
EditieDeluxe Edition, Re-Issue, Remastered
Geluidsdrager2-CD
VerpakkingDigipak
Verkrijgbaar sinds 06.11.2015
Artikelnummer321894

De Scorpions vieren het 50-jarige bestaan van de band met de uitgave van de "Tokyo Tapes". Het album is uitgebracht als opnieuw geremasterde, luxe 2-CD editie in hoogwaardige digipak. Als bonus bevat CD2 voorheen onuitgebrachte live-opnames van "Polar Nights", "Hell Cat", "Catch Your Train", "He's a Woman, She's a Man", "Robot Man" en het Japanse volkslied "Kimi Ga Yo", dat werd gezongen met het publiek. Het pakket wordt compleet gemaakt middels een boekje van 16 pagina's met linernotes van Edgar Klüsener, voormalig hoofdredacteur van Metal Hammer, alsook zeldzame foto's.

Vier maanden na de uitgave van het album "Taken by Force", arriveerden de Scorpions in Tokyo. Er stonden vier concerten op het schema: één in Osaka, één in Nagoya, en twee in het Tokyo Nakano Sun Plaza. De laatst genoemde twee shows werden opgenomen voor het live dubbel-album "Tokyo Tapes", dat ook was bedoeld als afscheidscadeau voor Uli Roth, die daarna de band zou verlaten. Deze uitgave is een indrukwekkende documentaire met een samenvatting van de grootste troeven van de Scorpions: de bedwelmende en opwindende live-optredens, de ongelooflijke veelzijdigheid, de intieme relatie met het publiek en natuurlijk de muzikale en technische virtuositeit. In Tokyo trad de band op met de klassieke line-up, waaronder de twee uitstekende gitaristen Rudolf Schenker en Uli Roth, alsook natuurlijk de charismatische frontman Klaus Meine.

Klantbeoordeling van "Tokyo tapes"

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 sterren 1 review
10%

Geef je mening over "Tokyo tapes" en ontvang binnen 24 uur een kortingscode van 10%.
Schrijf een recensie

recensie1 tot 1 van 1 Sorteren op: Datum | Nuttig

Geschreven op:

2 reviews

Klasse CD

Tokyo Tapes is één v/d beste live cd's van de jaren 70. Wat ik jammer vind aan deze uitgave is, dat enkele nummers vn disc 2 ook op disck 1 staan. Previously unreleased staat er vermeld. Waren er gaan andere goede opnames beschikbaar vn die periode? Voor de rest een aanrader voor alle hardrock- & metalfans!!

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

recensie1 tot 1 van 1