Verwacht binnen 1 week.
We versturen het artikel zodra het beschikbaar is

Artikelinformatie

Kleurwit
CategorieVinyl
ThemaBands
GenreHard Rock
EditieGekleurd, Limited Edition
GeluidsdragerLP
VerpakkingStandaard
Verkrijgbaar sinds 01.04.2016
Artikelnummer325944

Het album "Kentucky" van Black Stone Cherry op wit vinyl (180 g) met downloadkaart (inclusief de drie bonustracks "Cheaper to Drink Alone", "I am the Lion" en "Evil") en ook als eerste editie met de Mascot Messenger Newspaper.

"You Can't Go Home Again" is de titel van de roman van Thomas Wolfe. Met "Kentucky" bewijst Black Stone Cherry niet alleen het tegendeel, maar presenteren de bandleden ook hun meest veelzijdige, meest dynamische en spannendste werk. Negen jaar na de uitgave van het debuutalbum, bezocht Black Stone Cherry opnieuw de Barrick Recording Studio. De Studio is een paar straten verhuisd en gemoderniseerd, maar heeft nog steeds de oude analoge mixtafels in dienst van de legendarische EMI Abbey Road Studio in London. Black Stone Cherry is niet meer de nieuwkomer die het eens was, integendeel: de band is uitgebreid op tour geweest en heeft vijf continenten bezocht, talloze nummers geschreven en is zelfs tegen de muziekindustrie ingegaan, ondanks dat de bandleden inmiddels vaders zijn geworden.

Klantbeoordeling van "Kentucky"

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Ø 5 sterren 1 review
10%

Geef je mening over "Kentucky" en ontvang binnen 24 uur een kortingscode van 10%.
Schrijf een recensie

recensie1 tot 1 van 1 Sorteren op: Datum | Nuttig

Geschreven op:

7 reviews

Beter en beter..

Daar is ie dan, de langverwachte nieuwe plaat van Black Stone Cherry. En wat maakt hij het waar! Louter sterke nummers op deze plaat, stevig rockend, maar toch met het eigen geluid van de band. Een meer dan uitstekend album, uitgevoerd op een prachtige transparante plaat, zeer content mee :)

Heeft deze recensie je geholpen?

Plaats hieronder je reactie:

recensie1 tot 1 van 1