Ontvang tijdelijk een duivelse korting op je bestelling!

DuivelseAanbieding_666

Kun jij deze duivelse aanbieding weerstaan? We hebben een €6,66 cadeaubon* voor je klaarliggen. Gebruik de kortingscode DEVIL666 bij het afronden van je bestelling.

Dus pak die korting.. als je durft!
Nu bestellen > http://emp.me/SA4

*De kortingscode is geldig op het complete assortiment. Minimum bestelbedrag is €30, geldig t/m 06.03.2017 en alleen online te gebruiken. De kortingscode is 1x te gebruiken per klant. Niet in combinatie met andere cadeaubonnen of kortingscodes.

 

10% korting op SALE artikelen!

Kortingscode: SPEED16Heb jij al geprofiteerd van de extra korting in onze 72h SPEED SALE? Daarmee ontvang je 10% extra korting* op onze sale artikelen. Gebruik bij het afronden van je bestelling de kortingscode SPEED16 en profiteer van de extra korting.

Speed up & Live Loud!

*De kortingscode is alleen vandaag (02-08-2016 ) en online geldig op het geselecteerde assortiment. Niet in combinatie met andere kortingscodes of acties. Zolang de voorraad strekt.

Zomercatalogus online

De weersverwachting ziet er goed uit voor de komende dagen…zou het misschien iets te maken hebben met de komst van onze Zomercatalogus? Want die is namelijk momenteel al online door te bladeren en na het weekend kun je ‚m ook in je brievenbus verwachten! Insta_Zomercatalogus2016

Mooi weer + Large Zomercatalogus = Genieten!

Heb je de nieuwe catalogus nog niet gratis en vrijblijvend aangevraagd? Doe dat dan alsnog en je krijgt ‚m binnen 3 weken ook thuisgestuurd!

In deze catalogus tref je zeer veel nieuwe artikelen aan, bijvoorbeeld van; Iron Maiden, Alice in Wonderland, Guns n‘ Roses, Captain America, Warcraft, Game of Thrones, Volbeat, AC/DC, The Walking Dead, Star Wars en ontelbaar veel meer!

Fijne zomer gewenst!

Gratis verzending!

April is bijna ten einde, maar we hebben op de valreep nog een leuk voordeel voor je. Vandaag & morgen krijg je gratis verzending!! Die betalen wij voor je!
BSC leden krijgen dubbele korting op exclusieve aanbiedingen!

50738_Insta_FreeShipping_NL_Day1

Er zijn weer boordevol nieuwe artikelen binnen, zoals: band merch, fan merch, streetwear en veel meer!.

Neem eens een kijkje en profiteer van de gratis verzending of dubbele BSC korting!

Live Loud
De Large Crew

Ontwerpster Ingeborg Steenhorst over de Karmaflow kostuums

Recentelijk is Karmaflow ‘The Original Soundtrack Album’ gereleased, een album met muziek van ’s werelds eerste rock opera videogame!

cd2Dit album brengt een sterrencast bestaande uit onder andere Dani Filth (Cradle of Filth), Simone Simons (Epica), Tony Kakko (Sonata Arctica), Alissa White-Gluz (Arch Enemy). Het met enkele Grammy Awards beloonde Metropole Orkest zet sterk in op de symfonische compositie, als fijne aanvulling op de zware gitaren en de elektronische en etnische instrumenten op deze speciale soundtrack.

LARGE is sponsor van dit unieke multidisciplinaire project dat naast de videogame en soundtrack cd, ook als theater voorstelling en metal concert wordt opgevoerd onder de noemer Karmaflow in Concert. Op 18 en 19 januari jl. beleefde de theatervoorstelling van Karmaflow in Concert, haar première in een uitverkocht Theater aan de Parade te ‘s- Hertogenbosch.

Voor de uitvoering van de theaterkostuums en bandoutfits is modeontwerpster en styliste van (rock)sterren, Ingeborg Steenhorst en haar atelier I Style Stars aangetrokken. Om de basis van een aantal kostuums en outfits vorm te geven, heeft de ontwerpster gebruik gemaakt van onze LARGE collectie. Hieronder verteld de ontwerpster/styliste hoe ze te werk is gegaan, welke items ze uit de LARGE catalogus heeft gebruikt voor de kostuums en wat haar ervaringen zijn. Weiterlesen