Gratis ruilen of retourneren

Het komt wel eens voor dat de jas die je net besteld en ontvangen hebt iets te klein of te groot uitvalt, je nieuwe schoenen toch niet zo lekker zitten of misschien valt het ontwerp van dat ene bandshirtje toch tegen en wil je gewoon je geld terug.

Dit betekend dus dat je het pakketje terug moet sturen en dat je de verzending moet betalen.. Maar nu niet! Tijdens de herfstcatalogusperiode (van 19 juli 2013 tot 17 oktober 2013) kan je bij ons gratis ruilen of retourneren!

Dus waar wacht je nog op? Maak gebruik van dit voordeel en plaats je bestelling.

Hoe retourneer ik mijn pakket?

Je kan je retour op verschillende manieren terugsturen:

Voor Nederland:

1. Via ons adres:

Large Popmerchandising BV
Afdeling: retouren
Antwoordnummer 1113, 3000 VB Rotterdam

2. Of geef je pakket af bij het dichtstbijzijnde Kialapunt.

Voor Belgie:

1.Geef je pakket af bij het dichtstbijzijnde Kialapunt.

2. Of via Easy Retour:

Ga naar www.large.be/retour/ klik op bpost en vul het formulier in.
Klik op „Genereer retour label“ print deze uit, plak het formulier op je retour pakket en geef deze af bij de post.

Ik ben mijn retouren formulier kwijt wat nu?

Bij je bestelling voegen we altijd een retourenformulier toe, maar mocht je deze kwijt zijn dan kan je één van de onderstaande links gebruiken om er één te downloaden.

Nederland
België
pixelstats trackingpixel
Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

5 Gedanken zu “Gratis ruilen of retourneren

  1. Hallo, ik heb vandaag 17/05/17 een pakket opgehaald via bpost. Er waren 2 hemden bij met vermelding XXL die ik graag wou terugsturen, wegens te klein. Raar maar waar, vergelijk eens een XXL sweater van Motörhead met de XXL hemden (art. 342704 en art. 342379) die ik besteld heb en je hebt 2 verschillende maten, in mijn geval te klein. Dus bij deze een retourzending. Toen ik naar http://www.large.be/ret_ ging, kreeg ik geen verbinding met de website. Ik probeer het morgen nog eens. Hopelijk duurt het geen 30 dagen.

  2. …mijn T-shirt „Psycho Taube“ XXL paste perfect; mijn T-shirt R.E.D. by EMP Batik Sprayed T-shirt blauw XXL is te krap! Ruilen dus maar voor een XXXL-exemplaar!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Connect mit Facebook