Word de held die Gotham City nodig heeft met ons ruime aanbod van Batman-merchandise! We hebben alles wat je nodig zult hebben om je voorkeur voor Batman te kunnen benadrukken, zoals een breed assortiment aan Batman-kleding, waaronder T-shirts en truien met een capuchon, en zelfs een deftige blazer en een chic vest. Als je van plan bent je huis om te toveren tot een echte Batcave, kijk dan eens naar deze Batman-verzamelfiguurtjes van Funko Pop!, ingelijste posters en normale posters van Batman. Er is bij ons zelfs een schattig badeendje van Batman verkrijgbaar!

De tragische jeugd van Bruce Wayne en z'n transitie naar schatrijke ondernemer overdag en gemaskerde superheld 's nachts, is een klassiek verhaal. Beide ouders van Bruce werden vermoord toen hij acht jaar oud was. Het leven van de jongeman neemt een plotselinge wending en wraak wordt z'n motief. Hij zweert op het graf van z'n ouders Gotham City te ontdoen van alle misdaad en criminelen, waaronder z'n rivalen Catwoman, de Riddler, de Penguin, Poison Ivy en natuurlijk de grijnzende Joker met z'n liefje Harley Quinn. Bruce Wayne is Batman - een superheld zonder superkrachten, maar wel met een grote erfenis, een geweldig doorzettingsvermogen, een geniaal inzicht en een ijzeren discipline.

Waar zou Batman zijn zonder de inspiratie van de vleermuis en de hulp van z'n trouwe kameraden zoals Robin de acrobaat, Alfred de butler en commissaris James Gordon? Diep in de problemen, dat is zeker! Of je Batman nou hebt ontdekt in stripboeken, films, televisieshows, animatieseries of computerspellen, ook jij kunt dankzij ons ruime assortiment aan Batman-merchandise meedoen met de gemaskerde superheld! Het is zoals ze zeggen: "een held kan iedereen zijn".

Lees verder
Pagina van 4