Cupcake Cult

Op het eerste gezicht lijkt de kleding van Cupcake Cult versierd te zijn met leuke en kleurrijke afbeeldingen, variërend van bambie-achtige, bunny cartoons en andere Disney-eskque karaters. Maar kijk nog een sen je ziet de werkelijke wereld van Cupcake Cult. Deze cute freakshow van "Onschuldige" personages die op creatieve wijze bruut worden neergezet. Bijvoorbeeld, de Zombie Zelda, Bambi-killer, de kat dame die het slachtoffer is van Mickey Mouse, om maar een paar te noemen. Prachtig getekend en kleurrijke tekeninginen zijn echte eye-catchers, met originele thema's die elk product tot een echt pareltje maken.

Alle Cupcake Cult kleding is gemaakt op dezelfde professionele wijze en in overeenstemming met de hoge eisen, zoals te verwachten valt van een populair modemerk. Cupcake Cult producten zijn gemaakt van hoogwaardige, zachte materialen.

Large heeft de mooiste Cupcake Cult, shirts, jassen jurkes en meer voor je geselecteerd. Alles direct leverbaar en goed geprijsd. Nietr goed? Gatis retourneren!

Beoordeel ons op beslist.nl