Prijsvragen bij Large

De nieuwe PS4 PRO + VR-bundel

De nieuwe PS4 PRO + VR-bundel

Sluitingsdatum: 30.07.2017

Ben je als fanatieke gamer op zoek naar de meest geavanceerde spelervaring bij jou thuis?
Dan hebben we de perfecte prijsvraag voor jou! Win nu bij Large een PS4 PRO + VR-bundel met daarin:

De PS4 PRO console
Ontdek de krachtigste console ter wereld en speel je games in 4K!
Inbegrepen zijn:
1 PS4 PRO met 1 TB
1 dualshock 4 draadloze controller
1 mono headset
1 premium HDMI-kabel
1 USB- en ethernetkabel

Een PlayStation ® VR
Een revolutie in gaming. Welke game je ook speelt, je gaat er volledig in op met een spelervaring die realistischer is dan ooit.

Een PlayStation® 4-camera
Met de PlayStation® 4-camera krijgt je VR-gaming een complete nieuwe dimensie! Ontdek de indrukwekkende nieuwe mogelijkheden van je Playstation 4 en ervaar een nieuwe virtual reality-wereld.

Klinkt dat als een droom? Beantwoord dan snel de onderstaande vraag om kans te maken op deze waanzinnige prijs!Veel succes!

Competitievraag:

Waar staat de afkorting VR bij de PS4 voor?
A) Voice Response
B) Virtual Reality
C) Virtual Response

Contactgegevens

Adres:

Large Herfstcatalogus 2017

Algemene voorwaarden en spelregels voor prijsvragen

Deze actie is voorbehouden aan bezoekers van Large Online. Deelname aan deze prijsvraag is geheel vrijwillig en geeft geen verplichtingen tot aankoop. Medewerkers van Large en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname.

Wet op de privacy: Ons adressenbestand is aangemeld bij de registratiekamer. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat er nooit gegevens aan derden zullen worden overgedragen zonder jouw toestemming. Dus bij Large hoef je niet aan te geven dat je niet wilt dat er met je gegevens wordt gehandeld, als wij van de gegevens gebruik willen maken vragen wij dat aan jou. Mocht je ooit iets in de bus ontvangen waarvan je weet dat de gegevens bij ons vandaan komen laat dit dan altijd aan ons weten!  

Het gebruik van de verzamelde gegevens kan te allen tijde worden stopgezet door een e-mail te sturen naar mailbox@large.nl / mailbox@large.be

Toestemming: Door het aanvinken van het vakje tijdens het aanvragen van de catalogus of nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring .

We zullen je informatie alleen gebruiken om je nieuwsbrieven en/of de catalogus toe te sturen. We zullen het niet delen met anderen. Je mag je altijd afmelden door op de link in de nieuwsbrief te klikken, of door hier te klikken: Uitschrijven .

Lees onze Privacyverklaring aandachtig door.

Alle prijsvragen