Meest gestelde vragen

Ik heb een winkel en wil (een deel van) het Large assortiment verkopen. Kan dat?

Helaas, Large fungeert niet als groothandel. Inkopen kan wel, maar alleen voor de prijs zoals vermeld in onze catalogus en website.

Ik wil van 1 artikel heel veel bestellen. Krijg ik korting?

In principe geven we geen korting! Maar indien de aantallen werkelijk hoog zijn kunnen we het individueel per aanvraag bekijken. Stuur dan artikelcode en aantal naar onze mailbox.

Kan ik als groothandel met Large zaken doen?

We stellen altijd interesse in een verdieping of verbreding van ons assortiment. Of we uiteindelijk tot een samenwerking komen hangt van vele factoren af. Je kunt het beste het contactformulier  invullen of ons direct voorzien van een brochure of catalogus in bij voorkeur de Engelse of Duitse taal. Wij dragen er dan zorg voor dat het bij de juiste persoon op ons hoofdkantoor in Duitsland terecht komt.

All content © by Large Popmerchandising B.V. (B.A.) 1986-2017

Geen ander dan Large Popmerchandising B.V. (B.A.) en haar affiliates zijn gerechtigd om het materiaal op deze website te herfabriceren, gebruiken, publiceren of te distribueren. Het gebruik of misbruik van dit materiaal is verboden tenzij expliciet toegestaan. Large Popmerchandising B.V. (B.A.) handhaven hun intellectuele eigendomsrechten zo ruim mogelijk als de wet toestaat.