Hier krijgen anime fans grote ogen van!

Anime – cartoons met stijl

Kleine neus, kleine mond, grote ogen en je hebt een animepersonage! De klassieke Japanse mangastijl is wereldwijd bekend en heeft een sterke aanwezigheid in de stripwereld. Manga’s, animeseries, animefilms en alle gerelateerde spullen gaan als zoete broodjes over de toonbank en fans kopen zelfs cosplaykostuums om hun helden en heldinnen zo goed mogelijk na te doen, wat er regelmatig heel indrukwekkend uitziet.
Manga bestaat al langer dan 100 jaar en nog altijd komen er vanuit Japan talloze vernieuwende en innovatieve concepten die iedere keer weer de harten van nieuwe fans weten te winnen. Of het nou gaat om Mecha, Sentai, Shōnen, Sport of een ander subgenre – wij houden er allemaal van! Dat is waarom we zoveel animespullen hebben in de Large webshop. Wij hebben voor iedereen wat.
Hou je van duisternis? Dan zijn de shotglazen van Tokyo Ghoul misschien iets voor je – heel cool! Of wat dacht je van een Death Note notitieboek? Wees dan wel voorzichtig met wat je noteert! Of iets luchtigers misschien, zoals fanmerch van Pokémon, Sailor Moon, One Piece en natuurlijk DragonBall Z? We hebben ook T-shirts en posters en jouw helden als leuke Funko Pop! Figuren! Kijk gewoon even rond, in de Large webshop is veel leuks te vinden en wie weet, misschien vind je wel een dragonball.