Merchandise van Pokémon - gotta catch 'em all! Of je nou zelf een liefhebber bent van Pokémon, of op zoek bent naar een geschenk voor iemand anders, bij EMP vind je vast iets wat je leuk vindt! We hebben bijvoorbeeld T-shirts, speelgoed, spellen, Pikachu-sokken, PokéBall-beanies en nog veel meer van Pokémon voor je klaarliggen.

Wil je ook op avontuur, net als Ash Ketchum? Probeer dan eens Monopoly Kanto Edition uit! Ze hebben wat ons betreft trouwens wel een mooie kans laten liggen door het spel geen "Pokémonopoly" te noemen, maar het is wat het is. In het spel bezoeken maximaal zes spelers tot acht verschillende gyms terwijl ze verschillende Pokémon vangen en strijden om badges te verzamelen, die geruild kunnen worden met of verkocht kunnen worden aan andere spelers. Is Pikachu ook jouw grote favoriet? Dan is dit Pikachu allover T-shirt misschien wel wat voor je, of deze Pikachu allover jurk. Er is bij ons nog veel meer van Pikachu verkrijgbaar, dus neem gewoon een kijkje naar het aanbod!

Pokémon heeft natuurlijk geen intro meer nodig. De franchise heeft inmiddels de hele wereld weten te veroveren. De setting is eenvoudig: de fictieve wezens genaamd "Pokémon" worden gevangen en opgeleid door verschillende trainers, om vervolgens deel te nemen aan gevechten tegen andere Pokémon. 's Werelds beste Pokémontrainers zijn constant op reis om het op te kunnen nemen tegen andere trainers. De winnaar krijgt een speciale badge ter erkenning, waarvan er acht nodig zijn om de Elite Four uit te mogen dagen.

Wat begon met een onschuldig computerspelletje voor de Game Boy van Nintendo, groeide al snel uit tot een wereldwijd fenomeen. Voor de liefhebbers zijn er tegenwoordig ruilkaartspellen, stripboeken, speelgoed, films en animatieseries van Pokémon verkrijgbaar, en natuurlijk mogen we ook Pokémon GO niet vergeten op te noemen, DE grote zomerhit van 2016, met nog altijd vele spelers overal ter wereld.

Lees verder
Pagina van 2