Volg EMP het konijnenhol in naar de wereld van Alice in Wonderland. We hebben allerlei merchandise van Alice, the White Rabbit en the Cheshire Cat klaarliggen voor de liefhebbers. Zo hebben we Alice in Wonderland T-shirts en tops, pyjama's, sieraden en accessoires van de animatiefilm en van de films van Tim Buton. We hebben ook Funko Pop!-figuren, zodat je je bureau kunt opfleuren met de Mad Hatter of de Queen of Hearts. Veel van onze Alice in Wonderland-artikelen zijn exclusief verkrijgbaar bij EMP, wat betekent dat je deze artikelen nooit ergens anders zult tegenkomen - zelfs niet in Wonderland!

"Alice's Adventures in Wonderland" was het eerste een grootste commerciële succes van de Engelse auteur Lewis Carroll en was dus al bekend voordat Walt Disney het verhaal in 1951 omtoverde tot één van de meest bekende tekenfilms ooit. De film van Tim Burton uit 2010, met een hoofdrol voor Johnny Depp, Anne Hathaway en Helena Bonham Carter, presenteerde het verhaal aan een geheel nieuwe generatie fans en werd in 2016 opgevolgd door de net zo gestoorde film Alice Through the Looking Glass.

EMP nodigt je uit om eens een kijkje te nemen in de online shop, waar we talloze artikelen uit de magische wereld van Alice hebben klaarliggen voor de liefhebber. Kom het theefeestje van de Mad Hatter bezoeken, ontspan jezelf samen met de Cheshire Cat en help met vechten tegen de Red Queen! Wees echter wel altijd op je hoede voor de Jabberwocky.

Lees verder
Pagina van 3