Bambi

Meer dan 70 jaar geleden, was het hertje Bambi voor het eerst op het witte doek te zien. De eerste, klungelige stapjes van Bambi waren hartverwarmend en heel de wereld moest huilen toen moeder hert doodging. Gelukkig komt het verhaal tot een mooi eind en willen we het iedere keer weer opnieuw meemaken. We kunnen simpelweg niet zonder onze kindervrienden Bambi, Stampertje, Bloempje en Feline, die trouwens geen jaar ouder zijn geworden sinds 1942!

Het was eigenlijk de bedoeling dat de film al in de jaren 1930 te zien zou zijn. Dit gebeurde echter niet door het perfectionisme van Disney, waardoor de animatiefilms Pinokkio, Fantasia en Dombo eerder in de bioscoop te zien waren dan Bambi. Ondertussen werkte driekwart van het gehele productieteam van Disney exclusief aan Bambi, maar alsnog duurde het zeven jaar voordat de film dan eindelijk in de bioscoop te zien was. Het was het wachten waard; de film werd een enorm succes en een absolute klassieker!

Ben jij ook helemaal weg van Bambi? Kom dan eens kijken in de Large webshop! Wij hebben ontzettend veel fan merch van Bambi en zijn vriendjes voor je. Wat dacht je van Stampertje in een bloemenveld? Deze afbeelding is terug te vinden als print op T-shirts en hoodies. Of heb je liever een ontwerp met Bambi zelf? We hebben meerdere mooie shirts en tops met afbeeldingen van Bambi erop, of het nou gaat om Bambi in zijn eentje, Bambi met Feline, of Bambi en Bloempje. We hebben ook een vergulde Bambi ketting van Disney Couture, compleet met een stijlvol, paars buideltje met het logo van Disney Couture erop. Bambi merch rockt!

Lees verder