Ze vormen samen het ultieme team, en ook jij kunt lid worden met ons geweldige assortiment aan merchandise van Guardians of the Galaxy! Dus pak er een walkman bij en neem eens een kijkje naar ons aanbod, waar je bijvoorbeeld T-shirts, verzamelfiguren van Funko Pop! en zelfs een dansende Groot van Guardians of the Galaxy zult aantreffen. Bij ons is ook de soundtrack van Guardians of the Galaxy verkrijgbaar op CD en op vinyl, inclusief Awesome Mix Vol. 1, dezelfde muziekcassette die Peter Quill van z'n moeder kreeg voordat hij de Star-Lord werd!

Met 'Guardians of the Galaxy' is Marvel er wederom in geslaagd om een klassiek stripboek ook in de bioscoop tot een succes te maken. Het team bestaat uit een groep buitenbeentjes, biologische experimenten en criminelen die tijdens hun avonturen bijzonder dapper, gestoord en eerbaar blijken te zijn. Het verhaal begint met Peter Quill (Chris Pratt) - een mix tussen een mens en een buitenaardse die in 1988 van z'n huis in Missouri (Verenigde Staten) werd geplukt - terwijl hij - met een flinke dosis verwijzingen naar de jaren tachtig - probeert te ontsnappen van de ruimtepiraten die hem ontvoerd hebben. Wanneer hij een 'orb' of zogenoemde 'Power Stone' bemachtigt, wordt er een prijs op z'n hoofd gezet die verschillend volk aantrekt, waaronder de moordenaarster Gamorra (Zoë Saldana) en de premiejagers Rocket Raccoon (Bradley Cooper) en de boom-achtige humanoïde Groot (Vin Diesel).

In plaats van elkaar om het leven te brengen, vormen de verschillende personages samen met de intimiderende ruimtecrimineel Drax the Destroyer (Dave Bautista) een sterk team. Waar wacht je nog op? Wordt ook lid! Bekijk ons geweldige assortiment, maak een selectie, bemachtig de Power Stone en trotseer samen met de andere Guardians of the Galaxy de onevenaarbare Ronan (Lee Pace)! Maar wees voorzichtig, want het gevaar loert overal ...

Lees verder
Pagina van 3