Nintendo

Super Mario, Donkey Kong, Metroid, Kirby en de legendarische Zelda-reeks: uit de hoed van Nintendo zijn meerdere personages gekomen die tegenwoordig niet meer zijn weg te denken uit de game-cultuur. Herinner je je nog die goede tijden, toen je met je maten Mario Kart zat te spelen? Of toen je probeerde die ene puzzel op te lossen of dat ene geheim te vinden in een Zelda-game? Vrijwel iedereen die weleens computerspelletjes speelde, deelt dit soort herinneringen en vaak is Nintendo daar onlosmakelijk aan verbonden.

De tijden dat je de cartridge schoon moest blazen omdat deze soms weigerde te functioneren, of je spelcomputer een tik moest geven omdat het apparaat niet wilde opstarten, vormen voor veel gamers de basis van nostalgische gevoelens, of het nou ging om de Game Boy, de Nintendo 8-bit, de Nintendo 16-bit of de N64.

Als je van grappige, leuke, diverse en kenmerkende games houdt, heeft Nintendo waarschijnlijk je voorkeur. Heb je weleens Donkey Kong, Kirby of Link gespeeld en hou je van Nintendo? Neem dan een kijkje in de Large-webshop, waar je een diversiteit aan Nintendo-merchandise kunt vinden, zoals shirts, hoodies, caps, tassen en sleutelhangers.

Lees verder
Pagina van 2