Iron Maiden

Er zijn maar een paar bands die zo legendarisch zijn als Iron Maiden. De pioniers van de 'New Wave of British Heavy Metal' hebben ondertussen ruim 37 albums uitgebracht en ruim 85 miljoen exemplaren verkocht. Maar wat wil je met songwriter Steve Harris, zager Bruce Dickinson & gitarist Adrian Smith in één band?
De metalband met de welbekende mascotte 'Eddie', heeft met albums zoals "The Number of the Beast", "Powerslave" & "The Final Frontier" haar stempel gedrukt op de Britse heavy metal. Maar naast de waanzinnige studioalbums, zijn het ook de liveshows die Iron Maiden tot een top band maken. Shows vol energie, theater en grote opblaaspoppen. Dat de band tegenwoordig op tour gaat in een eigen vliegtuig zodat er meer concerten kunnen worden gegeven, laat zien hoe toegewijd Iron Maiden is aan haar shows en fans.

De meeste fans zullen alle CD's en DVD's van de band ondertussen wel hebben, en hun klerenkast zal bol staan van de Iron Maiden shirts. Maar mocht je nog iets missen, dan is de kans groot dat je het hier vindt!

Lees verder
Pagina van 2