Mastodon

Als je van verfijnde metal houdt, mag je Mastodon absoluut niet over het hoofd zien! Deze band uit Atlanta maakt duistere, progressieve metal, die keiharde seks lijkt te hebben met mathcore en hardcore - een indrukwekkende en explosieve combinatie! Het is dan ook geen wonder dat deze band al een aantal jaar gerekend wordt tot de meest invloedrijke progressieve metalbands ooit.

Met "Crack The Skye" zette de band een enorme mijlpaal neer voor de scene. Velen dachten dat een dergelijke prestatie niet meer mogelijk was, maar Mastodon flikte het. Als je denkt dat de bandleden nu op hun luie donder zitten, heb je het mis! Met "The Hunter" brachten ze direct weer een meesterwerk uit. De waanzinnige riffs en de warme harmonieën brandmerken zichzelf in je brein en laten daar littekens achter die nog wel even zullen blijven zitten! Waanzinnige muziek, die nooit saai lijkt te worden.

Als je een fan bent van de verfijnde muziek van Mastodon, moet je echt eens een kijkje nemen in onze Large Mastodon Online Shop! Hier hebben we shirts en albums van Mastodon voor je klaarliggen.

Lees verder
Pagina 1 van 1