Thrashmetalfans, opgelet! Bij Large is er een groot assortiment aan merchandise van de legendarische Braziliaanse metalband Sepultura verkrijgbaar, waaronder T-shirts, patches, hoodies en natuurlijk de albums van de band. Ben je misschien geïnteresseerd in de oudere albums van Sepultura? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Large zijn de albums van Sepultura verkrijgbaar op zowel CD als vinyl.

Groovy thrashmetal uit Brazilië, dat is waar Sepultura voor staat! Deze metalheads treden al sinds 1984 over ter wereld op. De band klinkt bijzonder overtuigend en vernietigt simpelweg ieder podium, waar en wanneer dan ook. Sepultura mixt al jarenlang haar rauwe Braziliaanse muziekgeluid met inheemse tribal-klanken, en voegt daar tot slot een enorme dosis heftig gitaarspel en onophoudelijk drumwerk aan toe. Als je ooit een optreden van de band hebt bijgewoond, weet je dat het headbangende en razend enthousiaste publiek er maar geen genoeg van kan krijgen!

In de studio creëerde Sepultura enkele legendarische albums, waaronder "Arise" en "Roots", die absoluut niet zouden mogen ontbreken aan de muziekverzameling van de echte liefhebber. Zelfs na het vertrek van de gebroeders Cavalera, bleef de band goed overeind staan met albums zoals "A-lex" (verkrijgbaar op CD en als deluxe editie) en "Kairos" (verkrijgbaar op CD en als gelimiteerde editie), die zich houden aan het traditionele recept van Sepultura: groovy en bruut. Als je op zoek bent naar wat gepaste merchandise van de Braziliaanse metalband, duik dan direct onze webship in! Daar zul je niet alleen het album "Machine Messiah" (verkrijgbaar op CD, vinyl en als digibook-editie) aantreffen, maar ook meer dan genoeg andere artikelen van Sepultura - genoeg om indruk te kunnen maken op de andere metalheads!

Lees verder
Pagina 1 van 1