A Day to Remember

Sinds 2003 dragen de jongens van A Day to Remember de kroon van de Metalcore/PopPunk veilig op hun hoofden, waaruit blijkt dat een combinatie van beide genres soms het beste kan bieden van beide werelden. Het debuutalbum "And Their Name Was Treason" schoot de hoogte in als een raket! Op alle albums zal je een catchy meezinger kunnen vinden, dus zet je oren op scherp!

Zanger Jeremy McKinnon krijgt het perfect voorelkaar om regelmatig te schakelen tussen de 'in your face'-momenten en de melodieuze zangpartijen. Het zesde album van A Day to Remember, "Common Courtesy", is een absolute klapper! De band is erin geslaagd om nog meer punch toe te voegen met knallers als "Sometimes You're the Hammer, Sometimes You're the Nail" en PopPunk-tracks als "City of Ocala". Zeer sterk aan te raden!

Zoek je een shirt of zachte hoodie van de band? Geen probleem - blader gewoon door de webpagina's van de Large-webshop, waar je trouwens ook alle uitgegeven A Day to Remember-albums kunt vinden. Maar nu eerst; op naar de moshpit! Schraap je keel alvast: Da da da de da da da, Let's go!

Lees verder