Als je saaie kinderprogramma's zat bent, kun je overstappen op Adventure Time.

Stel je het volgende scenario voor: De mensheid is uitgeroeid en alleen jij hebt het overleefd. Samen met je beste vriend, een sprekende hond met magische krachten. Samen met hem leef je in een post-apocalyptisch land genaamd Ooo. Buiten jou om leven daar nog een paar prinsessen, fabeldieren en nog wat andere overlevenden. Jullie nemen samen elke uitdaging aan: maakt niet uit of het om een prinses in nood gaat of een gemene koning zich een duister plan bedacht heeft.

Het leven in Ooo

In deze droomwereld leeft Finn, die het zich zijn levenstaak heeft gemaakt om iedereen te helpen die in moeilijkheden zit en goede daden te doen. Hij werd door een hondenfamilie grootgebracht, waar Jake ook deel van is.

Jakeis een 28 jarige hond en de beste vriend (stiefbroer) van Finn. Hij heeft magische krachten waarmee hij kan krimpen, groeien, verbuigen of kan veranderen in welke vorm dan ook. Zijn vriendin is Lady Rainicorn, half regenboog, half eenhoorn, en hoort bij prinses Bubblegum.

In Ooo leven verschillende prinsessen. Princess Bubblegum is 18 jaar oud, bestaat compleet uit kauwgom en heerst over het Candy koninkrijk. In het Vlammen koninkrijk leeft de Flame Princess, die een relatie heeft met Finn, en de Lumpy Space Princess, een ruimteklompprinses uit Lumpy Space, die het heerlijk vindt te roddelen over anderen. Niet te vergeten is Marceline, een 1000 jaar oude vampieren koningin die graag bas speelt. Oh, en heb je al eens van een sprekende computerconsole gehoord? BMO (Beemo) is precies dat. Hij werkt ook als een wekker, een camera en een videorecorder.

Finn and Jake's grootste vijand is de Ice King. Door zijn eenzaamheid probeert hij constant prinsessen te ontvoeren en ze te dwingen om met hem te trouwen. Ook hij heeft een paar magische capaciteiten, en hij twijfelt niet die te gebruiken. Hij kan dingen bevriezen, bliksem creëren, met zijn baard vliegen en sneeuwmonsters maken.

Adventure Time merchandise

Er gebeurt veel in Ooo, en Finn en Jake hebben veel te doen. Met onze merchandise kun je samen met hen voor orde en vriendschap zorgen. Er zijn ontzettend veel avonturen die op je wachten - ADVENTURE TIME!

Lees verder
Pagina 1 van 1