Asking Alexandria

De muzikanten van Asking Alexandria komen door hun zelfbewuste gedrag misschien ietwat arrogant over en deze Britten laten dan ook niets aan het lot over. Ze zijn van top tot teen gestyled en hebben ook muzikaal veel te bieden. De band maakt metalcore met een stijl die typisch is voor de band. Na moeilijkheden in het begin, het uit elkaar gaan in 2007 en het weer bij elkaar komen een jaar later, bracht de band het album "Stand Up And Scream" zonder groeipijnen uit. De CD stond vol metalcore met speelse, elektronische geluiden en potentiële hits. Andere bands hebben jaren nodig om tot dit soort kwaliteit te komen. De opvolger, "Reckless And Relentless" werd ook weer erg goed ontvangen en staat vol favorieten. De band heeft gewoon veel te bieden en de hoge posities in de Amerikaanse hitlijsten onderstrepen dit feit, des te meer wanneer je weet hoe moeilijk het voor buitenlandse artiesten kan zijn om in Amerika voet aan de grond te krijgen.

In 2015 besloot zanger Danny Worsnop te stoppen zodat hij aan een nieuw muziekproject kon beginnen. Kort daarna werd Denis Stoff de nieuwe zanger, wat een goeie keuze bleek. De man wist met verschillende concerten en singles al indruk te maken en komt over als een waanzinnige frontman met een ontzettend goeie stem, die nu ook te horen is op het nieuwe album.

Wij staan achter deze jongens en hebben niet alleen hun albums voor je, maar ook shirts en de nodige accessoires. Je kunt niet ontsnappen aan deze band en de Large webshop ook niet!

Lees verder