Onze selectie aan merchandise van Bring Me The Horizon, waaronder kleding, CD's en vinyl, bevat alles wat je nodig hebt om je loyaliteit aan dit vijftal uit Sheffield mee te kunnen laten zien. Ons BMTH-bereik bevat T-shirts, hoofddeksels, tassen en posters, met daarop afbeeldingen van de band zelf, maar ook van de coolste artwork van BMTH. We hebben ook genoeg muziek van Bring Me The Horizon op voorraad, op vinyl en CD, maar ook in boxsets.

Bring Me The Horizon komt uit Sheffield en heeft sinds haar oprichting in 2004 een adembenemende ontwikkeling ondergaan. Releases zoals het deathcore-album "Count Your Blessings" (CD | vinyl) katapulteerde de band naar het publieke domein, hoewel het de latere uitgaves waren, zoals "Suicide Season" (CD), die de band succesvol maakten met een geluid dat meer als metalcore klinkt.

In 2010 ontving BMTH de onderscheiding "Best Album" van Kerrang! voor "There Is a Hell, Believe Me I've Seen It. There Is a Heaven, Let's Keep It a Secret" (CD), en sindsdien horen de fans en de critici dat de muziek van de band zich ontwikkelt naar een steeds volwassener geluid, welke zich laat beïnvloeden door de rockmuziek. Dit heeft ervoor gezorgd dat de band gezien wordt als een genre-breker en als een pionier in het ontdekken van innovatieve evoluties in de metalcore en rock, wat ze laat zien en horen met uitzonderlijke liveoptredens.

Lees verder
Pagina van 2