Bring Me The Horizon

De Metal Nation heeft gemengde gevoelens over Bring Me The Horizon: of je hebt het lief, of je haat het. Och, je kunt natuurlijk niet iedereen tegelijk gelukkig maken. Terwijl de doorgewinterde fans vrezen dat hun oude favorieten van de troon worden gestoten door nieuwe en jongere bands, doen de leden van Bring Me the Horizon eigenlijk alles goed op hun albums. Okee, hun debuut was misschien een rauw Metalcore opus, maar " Suicide Season" was muzikaal gezien een enorme sprong voorwaarts die de gemeenschap gespleten achterliet: enthousiast tegenover geschokt. "There is a Hell, Believe Me I've Seen It" ging zelfs nog een stapje verder en herdefiniëerde de Metalcore. De voorspelbaarheid verliet de band en de nieuwere nummers zijn bruut en bevatten hier en daar elementen van Electronic. Er zijn schijnbaar geen grenzen voor Bring Me The Horizon - en blijken die er toch te zijn, dan zullen Oliver Sykes & Co. die simpelweg overschrijden. De druk om te presteren lag erg hoog na al dat succes, maar met "Sempiternal" hebben de bandleden laten horen dat ze nog steeds een klasse apart zijn - herkenbaar als Bring Me The Horizon, maar toch nieuw! Niet veel bands hebben zo'n diversiteit op al hun albums. De diversiteit van Bring Me The Horizon is niet alleen terug te vinden in de muziek, maar ook in de webshop van Large. Uit het brede scala aan goederen en albums blijkt dat variatie niet alleen een eigenschap is van het leven, maar ook een eigenschap is van Bring Me the Horizon.

Lees verder
Pagina van 2