Gamma Ray

Een Duitse band die ons er steeds weer aan heeft helpen herinneren dat de groten der heavy fucking metal niet alleen uit de Verenigde Staten hoeven te komen... Dames en heren, Gamma Ray! Deze band maakt al sinds 1989 waanzinnige muziek en brengt het ene knallende album na het andere uit. Geen fratsen, maar gewoon eerlijke, brute heavy metal door echte muzikanten. Een topband met muziek waarop je wel móét headbangen!

Albums zoals "Heading For Tomorrow" of "Land Of The Free" worden op ons kantoor nog altijd gedraaid, maar is een band zoals dit nog wel in staat om ook in de 21ste eeuw albums uit te brengen die keihard knallen? Gamma Ray in ieder geval wel!

Met het elfde album, "Empire Of The Undead", gaat Gamma Ray weer terug naar haar gouden jaren. Het album bevat alleen maar sterke nummers die het bekende, ouderwetse heavy metal gevoel oproepen. Als je net zo gek bent op Gamma Ray als wij, neem dan eens een kijkje in onze EMP Gamma Ray Shop. We hebben shirts met prints, de albums van de band en nog veel meer voor je klaarliggen. Cheers!

Lees verder