Dankzij het assortiment aan merchandise van Harry Potter bij EMP, is de magische toverwereld van Zweinstein (Hogwarts) met slechts een enkele klik binnen handbereik. Of je nou een voorkeur hebt voor huize Griffoendor (Gryffindor), Huffelpuf (Hufflepuff), Ravenklauw (Ravenclaw) of Zwadderich (Slytherin), bij EMP voorzien we je niet alleen van kleding, sieraden en accessoires van Harry Potter in de kleuren van de vier huizen, maar ook van verschillende toverstokken uit de wereld van Harry Potter, direct afkomstig van meneer Olivander (Mr. Ollivander) zelf. Ook voor bordspellen van Harry Potter, zoals dit schaakspel, ben je bij ons aan het juiste adres. Wat dacht je van Funko Pop!-verzamelfiguren van Harry Potter om je gezelschap te houden?

Dreuzels en Dementors, Perkamentus (Dumbledore) en de professors, de verhalen van Harry Potter - 'De Jongen Die Bleef Leven' ('The Boy Who Lived') - betoveren al sinds 1997 wereldwijd talloze lezers en kijkers. Of je nou een liefhebber bent van de boeken van J.K. Rowling, of van de films met Daniel Radcliffe Emma Watson en Rupert Grint - als je eenmaal van de magische toverwereld van Harry Potter hebt geproefd, wil je alleen maar meer.

De boeken en films vertellen het verhaal van Harry Potter, een wees die bij z'n vreselijke oom Herman Duffeling (Vernon Dursley) en tante Petunia Duffeling-Evers (Petunia Dursley-Evans) opgroeit onder zware omstandigheden. Op z'n elfde verjaardag ontdekt Harry dat hij is uitgenodigd door Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus (Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry) en dat hij een rol te vervullen heeft als machtige tovenaar die de toverwereld moet redden van de kwade invloed van Heer Voldemort. Een nieuw leven vol toverdrankjes, vliegende bezemstelen en natuurlijk magische toverkunsten staat hem te wachten.

Samen met z'n beste vrienden Ron Wemel (Ron Weasley) en Hermelien (Hermione), groeit Harry Potter ieder jaar verder uit tot een grote tovenaar. Zal Harry Potter de Gouden Snaai (Golden Snitch) te pakken krijgen? Zullen hij en z'n vrienden slagen voor hun examen? Zullen ze alle uitdagingen weten te overwinnen? Zullen ze zichzelf kunnen overtreffen en hun rivalen weten te overmeesteren? Zweer plechtig dat je snode plannen hebt, en vind het uit...

Lees verder
Pagina van 11