Als je op zoek bent naar de nieuwste en de beste merchandise van de Zweedse melodieuze deathmetalband In Flames, ben je bij Large aan het juiste adres! Bij ons is er van alles te vinden, van T-shirts en hoodies, tot hoofddeksels, tassen, patches en een heleboel Large-exclusieve merchandise, zoals dit fantastische hockeyshirt van In Flames. Kijk ook eens naar deze "In Flames 1993-2011"-boxset, die bestaat uit een enorme verzameling muziekmateriaal, waaronder het debuutalbum "Lunar Strain" uit 1994, "Sounds of a Playground Fading" uit 2011 (ook verkrijgbaar op CD, als CD&DVD-digipak en als gelimiteerde CD&DVD-editie met een gesp en een puzzel), en alles wat daartussenin zit.

In Flames werd aan het einde van de jaren 80 opgericht in Götenborg (Zweden) door Jesper Strömblad, nadat hij z'n vorige band had verlaten en besloot een andere muzikale richting in te slaan. Sindsdien is de band uitgegroeid tot een ware gigant binnen het genre. In Flames combineert melodieus gitaarspel met chaotische doomklanken en bloedstollend zangwerk. De band beweegt vloeiend mee met de tijd en met de wensen van de liefhebbers. Als men aan het typische 'Göteborg-geluid' denkt, denkt men aan In Flames!

Sinds de oprichting van de band hebben de bandleden nauwelijks stilgezeten. De band heeft behoorlijk wat afgetourd en staat bekend als één van de grootste acts in Zweden. Hoewel er weinig is overgebleven van het rauwe muziekgeluid waar In Flames haar carrière mee startte, kan niet ontkend worden dat de muziek van de band erop vooruit is gegaan - en dat is precies de reden dat In Flames tegenwoordig zo'n grote band is!

Wil je de wereld graag laten weten dat je een liefhebber van Zweedse metal bent? Neem dan een kijkje naar ons aanbod!

Lees verder
Pagina van 2