Large voorziet je met een groot assortiment aan merchandise van Judas Priest van een zware dosis Brits staal! Rock heel de dag door met bijvoorbeeld een fraai T-shirt of een hoodie van Judas Priest. Op zoek naar iets leuks voor de allerkleinste fans? Dan is dit babyshirt van Judas Priest misschien wel wat! De volledige albumverzameling van de band is bij ons verkrijgbaar als boxset bestaande uit 19 CD's met de titel "Judas Priest: The Complete Albums Collection", maar ook voor de afzonderlijke albums op CD en vinyl kun je bij ons terecht. Genoeg muzikale waren voor de fans!

Als liefhebber van metal, hoeven we je natuurlijk niet meer uit te leggen wat Judas Priest is! De heavy metalband uit Birmingham (Verenigd Koninkrijk) speelt al tientallen jaren lang een leidende rol in het genre, wat ook niet verwonderlijk is aangezien er sinds 1969 meer dan 50 miljoen albums van de band over de toonbank zijn gegaan. Van het legendarische album "British Steel" kan zonder twijfel worden gezegd dat het de 'New Wave of British Heavy Metal' ontketende. Ook de albums "Screaming for Vengeance", "Defenders of the Faith" en "Turbo" (verkrijgbaar op CD en als '30th Anniversary Edition' op vinyl en 3-CD) mogen niet ontbreken aan de muziekverzameling van de echte liefhebber. De band staat bekend om de toepassing van leer en spikes, en inspireerde het uiterlijk van vele glam metalbands uit de jaren tachtig, waaronder dat van bands zoals Bon Jovi en Guns N' Roses.

Ondanks de controverse rond de songteksten van de band (de band werd verweten satanistische teksen te schrijven en subliminale berichten en opdrachten te verstoppen in haar nummers), is Judas Priest toch benoemd tot de tweede grootste metalband aller tijden door MTV, slechts enkel overtroffen door Black Sabbath, en omringt door andere giganten zoals Metallica, Iron Maiden en Pantera. Vind je dat de band eigenlijk op nummer 1 had moeten staan? Laat iedereen dan weten dat je een echte liefhebber bent met onze merchandise van Judas Priest!

Lees verder
Pagina 1 van 1