Lilo & Stitch

Aloha, E komo Mai! Liefhebbers van Disneys Lilo & Stitch weten ongetwijfeld wat dat betekent, de rest zou per direct naar deze film moeten gaan kijken!

Middels illegale genetische experimenten creëerde de gestoorde professor Dr. Jumba een wezen genaamd 'experiment 626', met het doel chaos en vernietiging te veroorzaken. Dr. Jumba wordt opgepakt en opgesloten, het resultaat van z'n experimenten wordt verbannen maar ontsnapt en landt op een klein Hawaiiaans eiland. Lilo, een klein meisje, adopteert experiment 626 in de veronderstelling dat het een hondje is en geeft het de naam 'Stitch'. Haar nieuwe vriendje veroorzaakt behoorlijk wat chaos en wordt nog steeds gezocht, terwijl Nani, de oudere zus van Lilo, haar uiterste best doet de voogdij over Lilo te behouden. Laten we niet teveel verklappen, behalve dat het uiteindelijk helemaal goedkomt! Alle 1.200 achtergronden die te zien zijn in de film werden met de hand geschilderd met waterverf. Deze techniek werd sinds de uitgave van 'Dombo' in 1941 niet meer toegepast bij een grote tekenfilmproductie, ten eerste omdat het erg duur is en ten tweede omdat de methode gevoelig is voor vlekken en fouten. Gelukkig verliep de productie van Lilo & Stitch nagenoeg vlekkeloos!

Een film met een gestoorde professor, een klein en grappig buitenaards wezentje, een Hawaiiaanse sfeer, vulkanen - wat wil je nog meer? Fanmerchandise? Dat kan! In onze Large Webshop is de kleine dondersteen Stitch te vinden als Funko Pop! figuurtje. We hebben ook een jurk van Lilo & Stitch die de grappige grammofoonplaat-scene toont. Aloha & Mahalo!

Lees verder
Pagina 1 van 1