Marilyn Manson

Marilyn Manson is een echte shock rocker. Wanneer Manson ergens verschijnt, trekt hij de aandacht. Sinds de oprichting van zijn band in 1989 denkt Manson maar aan één ding, en dat is het choqueren en provoceren van mensen. Naast een levend kunstwerk, is Marilyn Manson in al die jaren ook een indrukwekkende muzikant geworden. De eerste werken, "Portrait Of An American Family", "Smells Like Children" en "Antichrist Superstar", werden in een nauw samenwerkingsverband met Trent Reznor, het meesterbrein achter Nine Inch Nails, tot stand gebracht. "Mechanical Animals" markeerde de muzikale liberalisatie van Marilyn Manson en zijn carrière was niet meer te stoppen. Naast het maken van zijn muziek, schildert Manson ook graag en zijn zijn schilderijen ondertussen aardig bekend geworden. Als we het dan toch over zijn talenten hebben, moeten we natuurlijk ook vermelden dat hij heeft meegespeeld in meerdere series en films. Zo kun je hem onder andere tegenkomen in Californication en Sons Of Anarchy. Op zijn tijd houdt hij ook nog eens van regisseren. Wat een coole gozer!

Dankzij een perfecte mix van show en muziek, zijn de nieuwe albums van Marilyn Manson, zoals "Eat Me, Drink Me", "The High End Of Low" en "Born Villain", allemaal succesvol geworden. Kleine geschillen tijdens tours met collega's zoals Rob Zombie zijn slechts demonstraties van artistieke eigenaardigheid - Marilyn Manson weet simpelweg hoe hij de aandacht naar zichzelf en naar zijn muziek moet trekken.

In de Large Shop, staat Marilyn Manson in het middelpunt van de aandacht met merchandise van al zijn albums, en natuurlijk de albums zelf!

Lees verder
Pagina 1 van 1