Papa Roach

De jongens van Papa Roach komen uit het zonnige Californië. Met hun mix van rock/metal/rap werden zij de pioniers van de nu metal genoemd. Met het album "Infest" hebben ze niet alleen records verbroken, maar ook een hele generatie beïnvloed. Cultnummers zoals "Last Resort" of "Infest" zijn echte klassiekers en worden zelfs vandaag de dag nog altijd gezien als voorbeelden van echte, goeie nu metal. De band heeft zich inmiddels verder ontwikkeld - op albums zoals "Getting Away with Murder" en "The Connection" hebben ze steeds aan hun stijl gewerkt. Wat kunnen we er nog meer over zeggen? Papa Roach weet gewoon goed hoe je ruige nummers schrijft, die je beenmerg inkruipen. Chapeau! Maar deze jongens uit Californië maken niet alleen albums met ballen, ook live kunnen ze er wat van. Wanneer ze live optreden, kun je de power van de jaren 90 gewoon voelen! Waanzinnige optredens en geweldige nummers.

Met het achtste album, "F.E.A.R.!", gaat Papa Roach een beetje terug naar de jaren 90 - en dat bedoelen we op een hele positieve manier. Het album staat helemaal vol met stevige gitaarriffs en aanstekelijke vocale stukken door Jacoby. Papa Roach is nog altijd een pionier van de nu metal.

Als je niet genoeg kunt krijgen van Papa Roach, ga dan naar onze Papa Roach EMP Online Shop! De CD's en shirts van Papa Roach liggen daar voor je klaar.

Lees verder
Pagina 1 van 1