De mannen van Rammstein hebben waarschijnlijk nooit geluisterd naar hun moeders toen zij hen waarschuwden om nooit met vuur te spelen. Met vuur spelen is een kenmerkend onderdeel van de stageshow van Till Lindemann, gitaristen Richard Zven Kruspe en Paul Landers, bassist Oliver Riedel, drummer Christoph Schneider en toetsenist Christian "Flake" Lorenz. Maar Rammstein heeft meer te bieden dan alleen indrukwekkende shows. Zo zijn er door de jaren waanzinnig goede albums gemaakt zoals 'Mutter' en 'Rosenrot'. Rammstein blijft zich voortdurend ontwikkelen zonder de rauwe harde kern van hun muziek te verliezen. Deze Oost-Duitsers zijn niet alleen in Duitsland ongekend populair, ook in heel Europa staan fans keer op keer in de rij voor kaarten. In de VS is Rammstein inmiddels na de Scorpions de meest populaire band - een indrukwekkende prestatie aangezien ze voornamelijk in het Duits zingen en de teksten van Till Lindemann vanwege de dubbelzinnigheid nauwelijks te vertalen zijn.

Ben je nog nooit bij een Rammstein-optreden geweest? Dan raden we je aan dit te doen zodra je de kans krijgt. Hun liveshows zijn spectaculair, theatraal en een aanslag op alle zintuigen. Nummers als 'Du riechst so gut', 'Feuer frei', 'Haifisch' en 'Mein Teil' klinken live gewoon fantastisch. Heb je de kans nog niet gehad om de jongens live te zien of wil je een herinnering hoe gaaf het was? Trakteer jezelf dan op de legendarische 'Völkerball' live-dvd inclusief interviews met de bandleden of de 'Rammstein in Amerika' live-dvd. Dit in 20 minuten uitverkochte spektakel in Madison Square Gardens is het bewijs van hun enorme succes in de VS. En ook hun concerten in de Wuhlheide in Berlijn zijn inmiddels legendarisch.

Bij Large zijn we enorme Rammstein fans en het is dus geen wonder dat onze Large Rammstein shop altijd barst van de merchandise. Er liggen Rammstein T-shirts, capuchontruien, tanktops, accessoires, dvd's, cd's, blu-rays en nog veel meer artikelen op je te wachten. We kunnen nauwelijks wachten op hun nieuwe single en album. Tot ziens bij het volgende Rammstein-concert! En voor wie geen genoeg kan krijgen: natuurlijk hebben we ook merchandise van Richard Kruspe's zijproject Emigrate en Till Lindemann's soloproject - er is nooit genoeg metal!

Lees verder
Pagina van 2