Bij EMP is een ruim assortiment aan merchandise van de Red Hot Chili Peppers verkrijgbaar. Er is voor iedere liefhebber wel iets te vinden, zoals de legendarische albums van de band op cd en op vinyl. Ook voor de iconische T-shirts van de Red Hot Chili Peppers ben je bij ons aan het juiste adres. Op zoek naar iets om je huis mee te verfraaien? Kijk dan eens naar deze posters, mokken en stickers van de band. Hier vind je het meest uitgebreide aanbod van bandmerchandise aan de andere kant van de oceaan!

De Red Hot Chili Peppers bestaan al sinds 1983 en zijn verantwoordelijk voor enkele van de grootste hits uit de jaren negentig, waaronder bijvoorbeeld vanzelfsprekend de klassiekers "Under the Bridge" en "Californication", om maar wat op te noemen. De band schrijft teksten die iedereen op de één of andere manier kent, alsof ze genetisch zijn geabsorbeerd door de generaties heen. Misschien zijn het de zwaardere tijden geweest die de songteksten zo'n weerklank hebben gegeven, van rehabilitatie tot depressie en van veranderingen in de line-up tot de dood van gitarist Hillel Slovak wegens een overdosis aan heroïne in de late jaren tachtig.

Tegenwoordig representeren Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith en Josh Klinghoffer één van de populairste bands ter wereld. De band heeft meerdere onderscheidingen in de wacht gesleept, hit na hit uitgebracht en is opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. De Red Hot Chili Peppers zullen voor altijd onderdeel blijven van de muziekgeschiedenis.

Lees verder
Pagina 1 van 1