Voel je sterk en durf jezelf te uiten met de merchandise van Rise Against bij EMP! Wij hebben T-shirts van Rise Against, sieraden en caps op voorraad voor de liefhebber, alsook de discografie van de band op CD.

Punkrock is niet dood en Rise Against is hier om dat te bewijzen. De band levert sinds haar oprichting in 1999 een indrukwekkende hoeveelheid politieke nummers, die eerlijk en recht door zee klinken. De muziek van de band staat bekend om de politieke lading en de sterke meningen over belangrijke onderwerpen, wat heeft bijgedragen aan het enorme succes van knallende albums zoals "Siren Song of the Counter Culture", "The Sufferer & The Witness" en "Appeal To Reason". Recente albums, zoals "The Black Market", hebben de top bereikt in de hitlijsten, en de band haar loyale fans verliezen zichzelf helemaal in de energieke punkoptredens die Rise Against geeft wanneer ze op tournee is.

Rise Against wordt vaak de "meest geciteerde band ooit" genoemd, en dat heeft een goeie reden. De band staat bekend om haar beladen en aanstekelijke teksten, die de ideeën en angsten van meerdere generaties heel goed uitdrukken. Tim McIlrath, Joe Principe, Brandon Barnes en Zach Blair hebben met Rise Against een formidabele machine in elkaar gezet, die direct en authentiek klinkt en het altijd voor elkaar krijgt om een sociaal bewuste punkrock-stomp uit te delen, die nog lang na het ontvangen ervan gevoeld zal worden door de luisteraar.

Lees verder
Pagina 1 van 1