Merchandise en albums van Slayer

Neem een kijkje naar het glorieuze assortiment aan merchandise van Slayer bij EMP! De legendarische thrashmetalband 'will warp your brain, move your feet and raise your spirits'! EMP zorgt ervoor dat je op gepaste wijze gekleed bent met T-shirts en truien van Slayer. Vanzelfsprekend zijn bij ons ook alle albums uit de discografie van de band te vinden, zowel op cd als op vinyl. Toon je winkelmandje geen genade - de hel staat iedere liefhebber van Slayer te wachten die ons aanbod heeft overgeslagen!

"SLAYER"! We kennen allemaal de beruchte schreeuw om Slayer op festivals, nietwaar? Zelfs als de band niet optreedt, herkennen fans elkaar al snel door de naam van deze grote favoriet te roepen. Het is een soort van eerbetoon geworden aan de legendarische thrashmetalband rond de iconische gitarist Kerry King en zanger Tom Araya. De albums "South of Heaven" uit 1988 en "Seasons in the Abyss" uit 1990 zijn verbijsterende technische hoogstandjes en mogen natuurlijk niet ontbreken aan de muziekverzameling van de echte liefhebbers. De band heeft twee Grammies in de wacht gesleept en wordt ook buiten de metalwereld geprezen en gerespecteerd. De vier bandleden van Slayer zijn een grote bron van inspiratie voor jongere muzikanten en zelfs de poprockband Weezer heeft gezongen over de invloed die Slayer op de band heeft gehad. Kerry z'n bemanning hebben nog veel meer bands beïnvloed, waaronder bijvoorbeeld Fear Factory, Caliban, Bullet for My Valentine, System of a Down en Slipknot.

De fans zullen de voormalige gitarist Jeff Hanneman natuurlijk nooit vergeten. Hoewel hij in 2013 overleed, leeft hij voort in de harten van de liefhebbers. De Californische band bestaat al langer dan 30 jaar, maar is nog lang niet toe aan haar pensioen, zoals ze bewees met het nieuwe muziekmateriaal op "Repentless" (verkrijgbaar op cd, op vinyl, als cd & dvd-editie in digipak en als cd & Blu-ray-editie in digipak), waarna Kerry King onthulde dat de band van plan is nog een lange tijd door te gaan, hoewel we wel moeten wachten tot 2018.

Vergeet nooit, zoals Slayer zelf ooit heeft gezegd, dat "If you cherish your sanity, this band is not for you". Maar als je Slayer en haar muziek aanbidt, is het aanbod van de band bij EMP perfect geschikt voor jou! Geestelijke gezondheid optioneel.

Lees verder
Pagina van 2