Welkom bij 'the final frontier'! Ons assortiment aan merchandise van de gigantisch succesvolle scienfictionserie Star Trek neemt je mee op een intergalactisch avontuur met Captain James T. Kirk, Captain Jean Luc Picard, Captain Kathryn Janeway, Commander/Captain Benjamin L. Sisko en Captain Jonathan Archer. Op zoek naar een fraai T-shirt van Star Trek? Of wat dacht je van een mooie pet? Kijk een beetje rond en voor je het weet ben je klaar om een eigen schip te commanderen!

Bij ons vind je vrijwel alles - van 3D-puzzels van voertuigen uit de serie, tot schoudertassen en posters van Star Trek. De 50th Anniversary Deluxe Box van Star Trek is het perfecte geschenk voor de liefhebbers van de serie, en bestaat uit 5 CD's waarop een combinatie van hoogtepunten te horen is, waaronder van verschillende soundtracks en geluidseffecten, samen verpakt met enkele exclusieve stickers in een geweldige geschenkdoos. Een absolute aanrader voor iedere fan wereldwijd!

Heb je misschien stiekem een voorkeur voor de Klingons, één van de meest beruchte strijdersrassen in het universum van Star Trek? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons vind je bijvoorbeeld een prachtig model van de Klingon Bird-of-Prey en van de Vor'cha-Class Attack Cruiser, die samen over genoeg vuurkracht beschikken om zelfs de Enterprise te trotseren! Het universum van Star Trek zou een stuk leger aanvoelen zonder de invloed van Kahless en z'n strijders, en we zijn hem dan ook uiterst dankbaar voor z'n bijdrage aan onze verzameling Star Trek-merchandise!

Al sinds 2161 (of, in onze tijdlijn, sinds 1966) verkent Starfleet de melkweg en verder, op zoek naar kennis, nieuwe beschavingen en vrede. Dat is niet altijd een gemakkelijke missie in het gigantische universum waar veel verschillende en onverwachte bedreigingen op de loer liggen, waaronder de strijdlustige Klingons, de gulzige Ferengi, de apathische Vulcans en de sluwe Romulans. De liefhebbers van de franchise mogen Gene Roddenberry - de oorspronkelijk bedenker van Star Trek - uiterst dankbaar zijn, want zonder zijn invloed zou de geschiedenis van het sciencefictiongenre er heel anders uit hebben gezien!

Star Trek en de bemanning van het sterrenschip 'USS Enterprise' hebben de weg vrijgemaakt voor vele sciencefictionfilms, waaronder brijvoorbeeld grote hits zoals Apollo 13, Star Wars en Guardians of the Galaxy. Star Trek is over de hele wereld geliefd bij jong en oud, en binnenkort is er, naast de nieuwe films, ook weer een nieuwe serie van Star Trek te zien, genaamd Star Trek: Discovery. Waar wacht je nog op? Maximum warp en shoppen maar! Engage!

Lees verder
Pagina 1 van 1