Steel Panther

Balls Out: Steel Panther stompt je bovenop je muil met een heftige combinatie van glamrock, hairmetal en de goeie ouwe cockrock. Deze jongens lijken zo uit de jaren zeventig te komen, alsof ze met een DeLorean naar de 21e eeuw zijn gereisd. En net zoals in die goeie ouwe tijd, gebruikt Steel Panther een flinke hoeveelheid haarspray, gitaarsolo's en luipaardleggings, en geeft de band waanzinnige, freaky shows op het podium. Deze heren zijn duidelijk de opvolgers van Poison, KISS en Mötley Crüe.

Met het album "Feel The Steel" heeft Steel Panther de glam- en cockrock in een nieuw licht gezet en het allemaal weer de moeite waard gemaakt. Dat is ook geen verrassing, luister maar naar nummers zoals "Party All Day (Fuck All Night)" of "Death To All but Metal" - deze nummers zouden zo uit de jaren zeventig kunnen komen! Het album "Balls Out" is wederom een bewijs van het feit dat de glamrock leeft - en ballen heeft!

Als ook jij niet genoeg kunt krijgen van Steel Panther, bezoek dan onze EMP Steel Panther Merchandise Shop. Hier hebben we shirts, albums en nog veel meer klaar liggen voor je. Sla die bussen haarspray maar alvast in en zeg hallo tegen een nieuwe ronde glamrock - stay heavy!

Lees verder