Teenage Mutant Ninja Turtles

"Heroes in a half shell - turtle power!" Deze zin kennen we natuurlijk allemaal! The Teenage Mutant Ninja Turtles zijn sinds de eerste tekenfilmserie uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. We houden allemaal van de turtles! Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo zijn stuk voor stuk legendarisch. Vanzelfsprekend is het heldhaftige viertal ruim vertegenwoordigd in onze EMP Teenage Mutant Ninja Turtles Online Shop.

Het begon allemaal met meester Splinter. De mensachtige rat is als een vader voor de vier turtles. En wat doet een goede vader? Die leert z'n kinderen zichzelf te verdedigen, in zichzelf te geloven en zichzelf te overtreffen. Splinter voedt de vier jonge turtles op en leert ze de oosterse krijgskunst ninjutsu. Eenmaal ouder geworden, begint het viertal de jacht op criminelen. De turtles moeten echter wel voorzichtig te werk gaan, want ze mogen niet gezien worden. Het viertal woont samen met meester Splinter in het riool onder de straten van New York. Het enige contact met de bovenwereld loopt meestal via April O'Neil of Casey Jones. De turtles houden erg veel van pizza en eten het vrijwel iedere dag, waardoor ze sterk genoeg zijn om de strijd aan te gaan met hun aartsvijand Shredder.

Als je net zoals wij een liefhebber bent van The Teenage Mutant Ninja Turtles, bezoek dan onze EMP Teenage Mutant Ninja Turtles Online Shop! Daar zijn de vier Ninja Turtles verkrijgbaar als print op een T-shirt, bijvoorbeeld. We hebben er ook petten, bordspellen en accessoires van The Teenage Mutant Ninja Turtles klaarliggen voor je. Aarzel niet langer en bestrijdt samen met de vier turtles de misdaad!

Lees verder