Vixxsin Online Shop

Vixxsin is een merk dat bestaat uit vele facetten! In de EMP Online Shop is mode in de stijl van gothic, punk en tatoeages te vinden. Na een beetje rondkijken, zal ook jij precies vinden waar je naar op zoek bent!

Hoe zwarter de inhoud van je kledingkast, hoe beter? Voel je dan welkom bij Vixxsin, je nieuwe speeltuin! Genoeg zwart textiel te vinden. We hebben bijvoorbeeld gothic jurken met veel uitgewerkte details, warme gothic jassen en veel verschillende gothic tops die zich richten op het hart van je gevoel voor mode, met kant, rafels, schedels en duistere prints. Als je op zoek bent naar een mooi kledingstuk voor een indrukwekkend uiterlijk, is dit de juiste plek!

Hoewel je graag iedere dag je voorkeur voor gothic kenbaar zou willen maken, is dat onder bepaalde omstandigheden soms enigszins ongepast. Vrees echter niet, want Vixxsin heeft ook veel kleding voor dagelijks gebruik, dus leef met stijl! Vixxsin biedt truien, jurken en nog veel meer kledingstukken aan die geschikt zijn voor iedere gelegenheid.

Gelukkig kun je ook diep de schatkist induiken en iets bijzonder opvallends uitkiezen. Als je een passie hebt voor bijvoorbeeld tatoeages, of een voorkeur voor de stijl van rockabilly en rockabella, heeft Vixxsin precies de juiste jurken voor je! Mooi, met bijzonder extravagante kenmerken en symbolen uit de wereld van tatoeages, zoals zwaluwen, ankers, schedels en spinnenwebben, voor dat extra vleugje elegantie! Het motto: gepast gekleed, een comfortabel gevoel en een opvallende verschijning!

De ontwerpers van Vixxsin zullen ook de harten van de punkliefhebbers sneller doen kloppen. Met de slogan long live punk, zullen ook mensen met een voorkeur voor studs, spikes en punkprints precies vinden wat bij ze past! Op zoek naar de juiste leggings? Geen probleem! Ze zijn verkrijgbaar met zowel subtiele als opvallende prints, in bondage-stijl en/of met uitsnijdingen. Vixxsin is altijd een goede keuze!

Het enorme assortiment van Vixxsin bestaat uit stijlvol spul voor iedereen! Als je niet langer kan wachten en snel wil winkelen tot je neervalt - aarzel dan niet langer en bezoek gewoon onze Online Shop! Daar zijn prachtige gothic jurken, tops, leggings en broeken te vinden.

Lees verder
Pagina 1 van 1