While She Sleeps

Verdomd geweldige melodieuze hardcore uit Sheffield: sinds 2006 trekt While She Sleeps de wereld door en verpletterd de band alles wat haar in de weg staat. De kracht van de jongens op het podium is absoluut ongelooflijk - zelfs een heftige hoofdverwonding weerhoudt ze er niet van een denderende prestatie te leveren. Met het debuut "The North Stands for Nothing" bracht While She Sleeps in 2010 een fantastisch minialbum uit en het studioalbum "This is the Six" uit 2012 overtrof deze zelfs. Het album is een lust voor de oren van de liefhebbers van melodieuze hardcore - vet gitaarspel, aanstekelijk zangwerk en bijzonder goede teksten. Geen wonder dat de band de 'Kerrang! Award' naar binnen sleepte voor de 'Best British Newcomer' - eerlijk verdiend!

Geïnspireerd door de Kerrang! Award, begonnen de bandleden aan de volgende productie. "Brainwashed" uit 2015 is een echt juweeltje binnen het genre. Uitstekend gitaarspel en diepe songteksten - de jongens hebben duidelijk talent voor deze dingen. "Brainwashed" raakt je recht in het gezicht met ultra-intense hardcore - kan het nog beter?!

Als je houdt van energieke en melodieuze hardcore, neem dan een kijkje in onze EMP While She Sleeps Online Shop! Daar hebben we shirts en CD's van While She Sleeps klaarliggen voor je.

Lees verder