Alle reviews van Shanou E.

Reviews 1 aan 4 van 4

Beoordelingen van

Mirage

Mirage

Wildcat, Fake plug

Zwaar

Geschreven op
De steentjes in de fake plugs schitteren mooi, de plug zelf oogt naar mijn mening iets te dik of te groot op mijn oorlellen maar niet heel storend. Ik kan persoonlijk oorbellen met een behoorlijk gewicht goed hebben maar de mensen die daar slecht tegen kunnen, kan ik deze plugs afraden: ze zijn zwaar. Het indoen van de plugs is ook geen koud kunstje, vind ik. Ik heb hele slanke vingers waarmee ik behoorlijk wat priegel werk kan maar het vastdraaien van de plugs is iets waar ik absoluut even de tijd voor moet nemen.
Naar artikelpagina
Stud Creepers

Stud Creepers

Industrial Punk, Creepers

Zeker aan te bevelen!

Geschreven op
Ik moest ze een paar dagen inlopen en toen deden ze behoorlijk zeer aan mijn tenen en hielen.. maar nu zitten ze echt heel comfortabel! Ze zijn makkelijk aan en uit te trekken en zien er super gaaf uit. Wat mij vooral verbaast is hoe goed de studs tegen een stootje kunnen.
Naar artikelpagina
Hippie India Longtop

Hippie India Longtop

Vive Maria, Standaard

Helemaal goed

Geschreven op
De top heeft een fijne stof, wat mooi valt. De bandjes vind ik erg leuk, je moet ze wel zelf even goed strikken. De opdruk lijkt wel iets meer kleur te hebben in het echt maar dat verschil valt erg mee en is ook geen minpunt. Ik kwam er een beetje laat achter dat als je de touwtjes onder je borst strikt de vorm van de stof om je borst heen sluit zoals op de foto. En ik me maar afvragen waarom de top daar een andere vorm had als op de foto's...
Naar artikelpagina
Ladies French Terry

Ladies French Terry

Urban Classics, Hotpants

Cute!

Geschreven op
Ik vind het een erg schattig sportief broekje dat netjes is afgewerkt. Het zit lekker en de stof is dik genoeg.
Naar artikelpagina
Reviews
1 aan 4 van 4