Alle reviews van Shanou E.

Reviews 1 aan 4 van 4

Beoordelingen van

Mirage

Mirage

Wildcat, Fake plug set

Zwaar

Geschreven op
De steentjes in de fake plugs schitteren mooi, de plug zelf oogt naar mijn mening iets te dik of te groot op mijn oorlellen maar niet heel storend. Ik kan persoonlijk oorbellen met een behoorlijk gewicht goed hebben maar de mensen die daar slecht tegen kunnen, kan ik deze plugs afraden: ze zijn zwaar. Het indoen van de plugs is ook geen koud kunstje, vind ik. Ik heb hele slanke vingers waarmee ik behoorlijk wat priegel werk kan maar het vastdraaien van de plugs is iets waar ik absoluut even de tijd voor moet nemen.
Naar artikelpagina
Stud Creepers

Stud Creepers

Industrial Punk, Schoenen

Zeker aan te bevelen!

Geschreven op
Ik moest ze een paar dagen inlopen en toen deden ze behoorlijk zeer aan mijn tenen en hielen.. maar nu zitten ze echt heel comfortabel! Ze zijn makkelijk aan en uit te trekken en zien er super gaaf uit. Wat mij vooral verbaast is hoe goed de studs tegen een stootje kunnen.
Naar artikelpagina
Rosita Skirt

Rosita Skirt

KuroNeko, Rok

Veel te lang!

Geschreven op
Prachtige rok! De stof is erg mooi, hij zit lekker.. Voor mij was er wel een groot minpunt: de rok komt tot mijn enkels en ik stap bijna op de onderste lagen van de stof. Nu zal dit waarschijnlijk komen omdat ik vrij klein ben (1.63 m.). Voor een doorsnee dag vind ik de rok te 'heftig' wegens de lengte. De rok zou voor speciale gelegenheden uitermate geschikt zijn maar dat is niet waar ik naar zocht.
Naar artikelpagina
Reviews
1 aan 4 van 4