Alle recensies van Shanou E.

Recensies 1 aan 4 van 4

Beoordelingen van

Haven

Haven

Kamelot, CD

Heerlijk!

Geschreven op
Eindeloos genieten met dit geweldige album van Kamelot. Heel erg gevarieerd met zowel harde als zachte nummers. Artwork is ook schitterend.
Naar artikelpagina
Alice Coat

Alice Coat

Poizen Industries, Winterjas

Prachtige jas met enkele gebreken!

Geschreven op
Het is een ontzettend vrouwelijke en elegante jas. Ik voel me soms net een gothic duchess. De hartvormige zakken vind ik ook geweldig, al zijn ze misschien niet zo praktisch. Geen goede plek voor een telefoon! Doordat de mouwen wijd uitlopen, kan er inderdaad op de fiets nogal wat wind door heen waaien maar niet echt verder dan de elleboog. Met een paar handschoenen is dat opgelost. De capuchon is te groot (ik moet hem steeds met een hand naar achteren doen of iets omhoog houden; anders zie ik helemaal niets) maar wel lekker zacht en warm. Het allermooiste aan deze jas? De taille! De jas maakt erg slank. Grootste nadeel vind ik dat de binnen voering inderdaad heel makkelijk scheurt. Bij het aantrekken van de jas merkte ik al na twee weken een scheur op in de stof. Gelukkig niet heel groot maar bij zo een dure jas zou dat eigenlijk niet mogen, toch? Tip: controleer wel even of je de linten op je rug goed vast hebt gemaakt als je gaat fietsen, want die zouden best tussen de spaken van je wiel kunnen komen!
Naar artikelpagina
Ladies Bandeau Top

Ladies Bandeau Top

Urban Classics, Bandeau

Goed!

Geschreven op
Normaal gesproken heb ik maat S, maar het leek me wel verstandig om 'm in de maat XS te bestellen. Ik dacht dan dat 'ie wat beter op zijn plek zou blijven zitten, al zou het elastiek iets uitrekken. Dit bleek inderdaad het geval te zijn; hij zit prima. De pasvorm is mooi, en de stof voelt fijn aan op je huid.
Naar artikelpagina
Recensies
1 aan 4 van 4