Alle recensies van Steffie D.

Recensies 1 aan 2 van 2

Beoordelingen van

Lace Wrapping Hoodie

Lace Wrapping Hoodie

Fashion Victim, Shirt met lange mouwen

Goede kwaliteit!

Geschreven op
Ik heb dit shirt nu al langer dan 3 jaar en het is nog steeds in perfecte staat, ondanks zeer frequent dragen. Ik ben er heel tevreden van, alleen is het shirtje een beetje kort, en de capuchon valt klein uit, maar da's ook alles :)
Naar artikelpagina
Alice Coat

Alice Coat

Poizen Industries, Winterjas

Maat

Geschreven op
Ik wil al een paar maanden deze jas bestellen, ik wil 'm echt dolgraag. Maar ik weet niet welke maat ik moet kiezen :( Ik heb maat S, maar wel een C-cup, en in de reviews kan ik niet genoeg advies vinden. Ik twijfel enorm hard tussen maat S of M, kan iemand mij helpen?
Naar artikelpagina
Recensies
1 aan 2 van 2