Alle recensies van Mariska M.

Recensies 1 aan 10 van 14

Beoordelingen van

Ladies Overknee Socks 2-Pack

Ladies Overknee Socks 2-Pack

Urban Classics, Kniekousen

Lekker zacht!

Geschreven op
Super toffe sokken!
Ze voelen echt heel erg zacht aan en ze zitten heel erg fijn.
Ik heb ze nog maar net, maar ik ben er al super blij mee. Heb er niks negatiefs over te zeggen!
Ze zijn ook lekker warm! Zeker een aanrader!

EDIT: Helaas na anderhalf jaar heb ik één paar weg moeten gooien omdat deze kapot ging en ik deze heel veel gedragen heb. Het andere paar draag ik wat minder maar die doet het nog redelijk goed. Ik denk wel dat ik deze sokken binnenkort opnieuw ga bestellen, want ze bevallen me wel heel goed!

Naar artikelpagina
Rose Of Jericho

Rose Of Jericho

Rose Of Jericho, Plant

Handig en leuk plantje

Geschreven op
Ik heb deze plant bijna een jaar geleden besteld. Ik heb hem één keer in het water gezet om te kijken of het echt zo zou zijn als de omschrijving beweerde, en ja hoor! Zet het plantje in een kommetje met een beetje water en hij zal snel beginnen met langzaam open te klappen. Binnen een paar uurtjes is hij open, dus handig voor als je 'snel' een leuk bloemetje klaar wil hebben staan!
Naar artikelpagina
Bow Lace Mini

Bow Lace Mini

Innocent, Korte rok

Wauw!

Geschreven op
Super leuke rok! Ik heb totaal niks met rokken, maar ik zag deze bijna een jaar geleden en ik dacht oké die moet ik hebben. Dus ik bestelde hem 1 woord: wauw! Ik heb hem niet zovaak aangehad, maar het is gewoon een zeer mooie rok en hij zit lekker. Dit is beter dan ik had verwacht. Mocht je niet van rokjes houden en je twijfelt misschien toch bij deze: probeer het gewoon! Ik kan hem zeker aanraden.
Naar artikelpagina
Recensies
1 aan 10 van 14