Alle recensies van Mariska M.

Recensies 1 aan 10 van 20

Beoordelingen van

Burnout Zipper

Burnout Zipper

Black Premium by EMP, Vest met capuchon

Heel erg leuk vest!

Geschreven op
Het vest zit super lekker en is ook nog eens erg mooi. Het vest is ook lekker zacht. Ik heb hier niks negatiefs aan op te merken, behalve dat het vest wel een beetje afgeeft. Maar dat is geen ramp en het vest is zeker de 5 sterren waard.
Naar artikelpagina
Roses

Roses

Full Volume by EMP, Jeans

Leuke broek!

Geschreven op
Het is een super leuke broek! Maar op de foto is de broek wat lichter dan dat hij daadwerkelijk is (in mijn geval, dan). Ik had deze broek gekocht omdat hij een mooie kleur en print op de foto had, maar hij is in het echt wat donkerder. Helemaal geen probleem, want hij is naar mijn mening nog steeds super leuk! Maar mocht je deze broek op de foto al bijna te donker vinden, dan kan ik het misschien afraden. Ook klopt de knoop van de broek op de foto niet; het is een knoop met "Full Volume" er op i.p.v. het logo. Niet dat dat een probleem is, uiteraard. De broek zelf is stevig en voelt redelijk zacht aan. Goede kwaliteit, dus. De roosjes op de broek zijn zeer zeker zichtbaar, maar ze vallen ook niet té veel op. Een aanrader! Super leuke broek.
Naar artikelpagina
Big Hood

Big Hood

Gothicana by EMP, Winterjas

Leuke jas, als je er van houdt.

Geschreven op
Ik had deze jas toch echt wat leuker verwacht dan dat hij daadwerkelijk was. De jas was echt heel erg wijd en me veel te lang. Ik heb hem teruggestuurd omdat hij toch echt wel te lang was en niet goed stond. Mocht je natuurlijk een lange jas nodig hebben, zou deze wel een aanrader voor jou kunnen zijn, maar mij was deze toch echt veel te lang en wijd.
Naar artikelpagina
Backstage Club

Backstage Club

Backstage Club, Jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage

Super handig.

Geschreven op
Backstage lid voor 9,95 euro. Volgensmij liggen de normale verzendkosten rond de 3 euro? Dat zou betekenen dat je het vrijwel na 3 bestellingen al terug hebt verdiend. Je betaalt als Backstage Club lid namelijk geen verzendkosten. Ook heb je de mogelijkheid om gratis spullen bij je verzendingen te krijgen, zoals een pen bij een bestelling vanaf 20 euro. Pennen zijn altijd handig, niet? Ook hebben ze andere leuke spullen die je erbij kan krijgen. Je hebt ook nog eens 100 dagen zichttermijn en je krijgt exclusieve korting op bepaalde artikelen. Als je Large leuk vindt, is de Backstage Club zeker een aanrader.
Naar artikelpagina
Ladies Overknee Socks 2-Pack

Ladies Overknee Socks 2-Pack

Urban Classics, Kniekousen

Lekker zacht!

Geschreven op
Super toffe sokken!
Ze voelen echt heel erg zacht aan en ze zitten heel erg fijn.
Ik heb ze nog maar net, maar ik ben er al super blij mee. Heb er niks negatiefs over te zeggen!
Ze zijn ook lekker warm! Zeker een aanrader!

Naar artikelpagina
Recensies
1 aan 10 van 20