Alle reviews van

Reviews 1 aan 1 van 1

Mooie jas

Hele fijne dikke jas. Vooral de rand van nepbont aan de capuchon is gaaf, zo waait die niet de hele tijd van je hoofd af. Vergelijkbare stukken nepbont zit bij de mouwen. Geen lullig randje, het is echt een flink stuk. Verder is het ook fijn dat de mouwen redelijk wijd uitlopen, zo kun je er zonder moeite handschoenen onder dragen.
Ik kan hem nu nog niet echt aan doen (daar is het veel te warm voor) maar ik weet nu al wel dat ik er heel veel plezier van ga hebben deze winter.
Mijn vorige jas was een M, maar die zat net wat te strak om de schouders. Ik wilde geen L omdat die als een zak om me heen hing. Met deze is dat niet het geval omdat je hem gewoon strakker kan doen. Hij past dus echt gewoon perfect. Superjas!

Alice CoatAlice CoatPoizen IndustriesGirls lange jas
Reviews 1 aan 1 van 1