Alle recensies van .

Recensies 1 aan 1 van 1

Beoordelingen van

Alice Coat

Alice Coat

Poizen Industries, Winterjas

Mooie jas

Geschreven op
Hele fijne dikke jas. Vooral de rand van nepbont aan de capuchon is gaaf, zo waait die niet de hele tijd van je hoofd af. Vergelijkbare stukken nepbont zit bij de mouwen. Geen lullig randje, het is echt een flink stuk. Verder is het ook fijn dat de mouwen redelijk wijd uitlopen, zo kun je er zonder moeite handschoenen onder dragen.
Ik kan hem nu nog niet echt aan doen (daar is het veel te warm voor) maar ik weet nu al wel dat ik er heel veel plezier van ga hebben deze winter.
Mijn vorige jas was een M, maar die zat net wat te strak om de schouders. Ik wilde geen L omdat die als een zak om me heen hing. Met deze is dat niet het geval omdat je hem gewoon strakker kan doen. Hij past dus echt gewoon perfect. Superjas!

Naar artikelpagina
Recensies
1 aan 1 van 1