Alle reviews van Matthias v.

Reviews 1 aan 5 van 5

Zeer leuke trui.

Ik heb dit gekocht als cadeau voor mijn vriendin. Mooie trui voor de looney tunes fanaat. Het staat nog beter bij vrouwen die een bril dragen, dan is die trui enorm sexy. Goede aankoop ongetwijfeld.

Tweety - NerdTweety - NerdLooney TunesGirls trui met capuchon

Mooie prent

Hele mooie prent, wie van doodskoppen houdt moet deze zeker hebben.

Live FastLive FastBadlyT-Shirt

Echte rockersbroek!

Echt een goede broek, achter de destroyed effecten zit stof achter en je krijgt bij de broek een reserveknop erbij, mooie broek om casual te dragen. Destroyed effecten heel goed afgewerkt, kortom een goede aankoop.

SalomonSalomonForplayJeans

Goed

Ik twijfelde eerst of ik cd's wel zou bestellen maar ik stond verbaast hoe deze in goede staat geleverd werden. De prijs ligt zeer goed voor deze nieuwe release van hun nieuwste album. De dvd geeft mooie live beelden van hun DOWNLOAD festival en the making of uiteraard. Goed album.

Audio secrecyAudio secrecyStone SourCD & DVD

Hoe goed?

Deze rollerball mag er wel zijn. Je kan je biceps, triceps, onderarm en de grip van je vingers mee trainen. In het begin moet je de roller ball met een touwtje op gang brengen maar des te meer je er mee bezig bent hoe beter je zal trainen. Enige minpuntje. Als je het hard laat vallen is het makkelijk beschadigt dus wees voorzichtig ermee.

Roller-ballRoller-ballRoller-BallRoller-ball
Reviews 1 aan 5 van 5